Τα σκαγια διετης 2%Καλησπέρα ............ Το απόγευμα για να περάσω την ώρα μου, πίνοντας τον καφέ μου, σκέφτηκα να γεμίσω μερικά φυσέκια 16άρια στο χέρι, ρελιαστά, με 7άρια σκάγια, μιας και τάχω εδώ και χρόνια (κατά λάθος, αφού για 9αρια τά είχα πάρει, όπως έχω ξαναγράψει) ... Τώρα, τι να τα κάμω τα 7αρια; Ε, κυκλοφορούν μερικές φάσσες στο χωριό, μπορεί κάποια μέρα να πετύχω καμιά ... ή καμιά κουρούνα ... αν και αυτές είναι πιο δύσκολο να τις πλησιάσεις!!! .xm.
Κάποια στιγμή εκεί που ζύγιζα τις δόσεις, δεν ξέρω πως μου έπεσε το βαζάκι από το χέρι και χύθηκε σχεδόν όλο το μπαρούτι, καμιά 300αριά γραμμάρια !!! Ευτυχώς πάνω στο τραπέζι!!! .buy buy..kkk. Μετά τα σχετικά "καντήλια" .pop., το μάζεψα με το κουτάλι και με ένα χαρτάκι, και δεν πήγε χαμένος ούτε κόκκος ... Πάλι καλά που ήταν το μπαρούτι και όχι τα σκάγια ... που θα σκορπίζονταν σε όλο το σπίτι κι άντε μετά να τα μαζέψεις !!!!! .buy buy.
Καλλιτεχνης εισαι! Μπραβο Στελιο! Αν ηταν και χαρτινα θα ηταν φουλ παραδοσιακα,αλλα και ετσι ειναι πανεμορφα!Καλησπέρα ............ Το απόγευμα για να περάσω την ώρα μου, πίνοντας τον καφέ μου, σκέφτηκα να γεμίσω μερικά φυσέκια 16άρια στο χέρι, ρελιαστά, με 7άρια σκάγια, μιας και τάχω εδώ και χρόνια (κατά λάθος, αφού για 9αρια τά είχα πάρει, όπως έχω ξαναγράψει) ... Τώρα, τι να τα κάμω τα 7αρια; Ε, κυκλοφορούν μερικές φάσσες στο χωριό, μπορεί κάποια μέρα να πετύχω καμιά ... ή καμιά κουρούνα ... αν και αυτές είναι πιο δύσκολο να τις πλησιάσεις!!! .xm.
Κάποια στιγμή εκεί που ζύγιζα τις δόσεις, δεν ξέρω πως μου έπεσε το βαζάκι από το χέρι και χύθηκε σχεδόν όλο το μπαρούτι, καμιά 300αριά γραμμάρια !!! Ευτυχώς πάνω στο τραπέζι!!! .buy buy..kkk. Μετά τα σχετικά "καντήλια" .pop., το μάζεψα με το κουτάλι και με ένα χαρτάκι, και δεν πήγε χαμένος ούτε κόκκος ... Πάλι καλά που ήταν το μπαρούτι και όχι τα σκάγια ... που θα σκορπίζονταν σε όλο το σπίτι κι άντε μετά να τα μαζέψεις !!!!! .buy buy.