Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
Ευχαριστω πολυ για τα "περαστικα" αν και δεν προκειται για εμενα αλλα για την συζυγο, που μετα την καλοκαιρινη περιπετεια σημερα εχουμε μια
παρακεντηση θυροειδους.
Εγω σηκωθηκα με ισχυρη ημικρανια ( θα "περασει" σε δυο-τρεις ωρες), μαλλον εκανα καλυτερα που δεν βγηκα σημερα. Ασχοληθηκα με το
Energy, τελειωσα σημερα και το αποτελεσμα ειναι απολυτως ικανοποιητικο.
Καλα να περασετε και αποψε.

Eιχα μια κουβεντα στην δουλεια με εναν φανατικο ιδιογομωτη,γνωστη οπλων και τσοκ.
Μετα απο 1 ωρα θεωριας,θυμηθηκα τον παππου μου οταν με εβαζε στο χωρο του κυνηγιου
πριν απο 24 χρονια.Εγω τοτε διαβαζοντας σε περιοδικα και βιβλια(δεν υπηρχε ιντερνετ) εκανα
χαζες ερωτησεις σχετικα με τα τσοκ,τα φυσιγγια,τις καννες και τις μαρκες με αποτελεσμα να
με κοιταει στραβα ωρες ωρες!Μια μερα τον εβγαλα απο τα ρουχα του και γυριζει και μου λεει!
Ακου μικρε!!Οσες ψειρες και να εχει η μαιμου καποια στιγμη θα τις βρεις ολες απο το πολυ
το ψαξιμο,μετα τζαμπα θα το ταλεπωρεις το ζωο!!Στα 14 μου πηρε δωρο ενα inverstarm
ιταλιας 71 καννες δισκανδαλο 3-1* στανταρ.Το πηγαμε,μου το εφεραν καπως γιατι οπως ελεγε
ημουν ζερβοκουταλας και ξεκινησαμε.
5 πραγματα θα σου πω μονο μου ειπε,τα αλλα θα τα βρεις στην πορεια μιας και εισαι αναποδος!
1)Ο κυνηγος σκοτωνει,οχι το οπλο!
2)Διαβασε καλα τον στοχο πριν επωμισεις.
3)Η σκανδαλη στο μαγουλο.
4)Εκλεισες ματι,την πατησες!
5)Οι καννες δεν σταματανε.
Περασαν τα χρονια,τον εχασα πριν 10 χρονια και παλι ειναι σαν να μην εχει περασει μια μερα!
Γινε σωστος κυνηγος και οχι ξερολας!Μαθε εσενα πρωτα και μετα το οπλο.
Αρε παππου............

Eιχα μια κουβεντα στην δουλεια με εναν φανατικο ιδιογομωτη,γνωστη οπλων και τσοκ.
Μετα απο 1 ωρα θεωριας,θυμηθηκα τον παππου μου οταν με εβαζε στο χωρο του κυνηγιου
πριν απο 24 χρονια.Εγω τοτε διαβαζοντας σε περιοδικα και βιβλια(δεν υπηρχε ιντερνετ) εκανα
χαζες ερωτησεις σχετικα με τα τσοκ,τα φυσιγγια,τις καννες και τις μαρκες με αποτελεσμα να
με κοιταει στραβα ωρες ωρες!Μια μερα τον εβγαλα απο τα ρουχα του και γυριζει και μου λεει!
Ακου μικρε!!Οσες ψειρες και να εχει η μαιμου καποια στιγμη θα τις βρεις ολες απο το πολυ
το ψαξιμο,μετα τζαμπα θα το ταλεπωρεις το ζωο!!Στα 14 μου πηρε δωρο ενα inverstarm
ιταλιας 71 καννες δισκανδαλο 3-1* στανταρ.Το πηγαμε,μου το εφεραν καπως γιατι οπως ελεγε
ημουν ζερβοκουταλας και ξεκινησαμε.
5 πραγματα θα σου πω μονο μου ειπε,τα αλλα θα τα βρεις στην πορεια μιας και εισαι αναποδος!
1)Ο κυνηγος σκοτωνει,οχι το οπλο!
2)Διαβασε καλα τον στοχο πριν επωμισεις.
3)Η σκανδαλη στο μαγουλο.
4)Εκλεισες ματι,την πατησες!
5)Οι καννες δεν σταματανε.
Περασαν τα χρονια,τον εχασα πριν 10 χρονια και παλι ειναι σαν να μην εχει περασει μια μερα!
Γινε σωστος κυνηγος και οχι ξερολας!Μαθε εσενα πρωτα και μετα το οπλο.
Αρε παππου............
Καλο απογευμα σε ολους!
Αλεξ ανατριχιασα απο τα γραφομενα σου! Ενα μονο θα πω..
Σοφα λογια απο ενα σιγουρα σοφο ανθρωπο!

Επιστρεψαμε, ολα καλα, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
Ξεκουραση τωρα, αυριο και μεθαυριο δουλεια, Σαββατο βραδυ συναντηση με συμφοιτητες, Κυριακη πρωι ραντεβου με τις δεσποινιδες.
Προγραμμα βγηκε, μενει και να πραγματοποιηθει, καλο βραδυ σε ολους.

Επιστρεψαμε, ολα καλα, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
Ξεκουραση τωρα, αυριο και μεθαυριο δουλεια, Σαββατο βραδυ συναντηση με συμφοιτητες, Κυριακη πρωι ραντεβου με τις δεσποινιδες.
Προγραμμα βγηκε, μενει και να πραγματοποιηθει, καλο βραδυ σε ολους.
Ευχάριστα τα νέα. Περαστικά λοιπόν στη σύζυγο.

Status
Not open for further replies.
Back