Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ααα γιαυτο εξηγιετε ετσι ο τσιρωνης...

[
MEDIA=youtube]uQM5Zy6H_hM[/MEDIA]
Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Για τον Τσιρώνη και κάθε Τσιρώνη που κάναμε ''άνθρωπο'' από την ανυπαρξία,
Οι εκάστοτε κυβερνώντες προτιμούν 500.000 νέους μαστουρωμένους, παραγκωνισμένους και καθισμένους στη γωνία.. παρά 500.000 ''νέους που θα αλλάξουν τον κόσμο'' 'οπως λέει και ο Καζαντζάκης.

Καλησπέρα στην παρέα απο τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης.
Θερμοκρασία 24c και τα τσιχλόνια μας δίνουν χυλόπιτες ουτε που καταδέχονται να μας επισκεφθούν...

Προς το παρόν κάνουμε υπομονή και παίρνουμε θάρρος απο τις φώτο των συμπολεμιστών του HL .shake..shoot..hunter.1.hunter.1

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
καλησπέρα καλοί μου φίλοι
ας μεινουμε όρθιοι κι ας κρατήσουμε αυτό που λέγεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :)

Μια φωτογραφία είδα Μάκη του Καρανικα με μια τρανσέξουαλ και κατάλαβα στα σίγουρα τι πιστεύουν κάποιοι για την οικογένεια.
Κάτι τέτοιοι τύποι παλεύουν για να μην μείνουμε εμείς όρθιοι και να κρατήσουμε αυτό που λέγεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όπως λες κι εσυ.:(:(

Μια φωτογραφία είδα Μάκη του Καρανικα με μια τρανσέξουαλ και κατάλαβα στα σίγουρα τι πιστεύουν κάποιοι για την οικογένεια.
Κάτι τέτοιοι τύποι παλεύουν για να μην μείνουμε εμείς όρθιοι και να κρατήσουμε αυτό που λέγεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όπως λες κι εσυ.:(:(
Καλησπέρα! Είναι να κλαις με μαύρο δάκρυ όταν τέτοιοι τύποι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα..δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό,αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον του Ελληνικού Κράτους..

Καλησπέρα! Είναι να κλαις με μαύρο δάκρυ όταν τέτοιοι τύποι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα..δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό,αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον του Ελληνικού Κράτους..
περαστικοί υπάλληλοι του συστήματος είναι που θα γυρίσουν πάλι στην αφάνεια με την ώρα τους
με σεβασμό κι αγάπη του συντρόφου μας και των παιδιών μας προχωράμε όπως κάναμε πάντα :)

Status
Not open for further replies.
Back