Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πριν λίγο μου έστειλαν αυτή τι φώτο τις λίμνης των Ιωαννίνων που αρχίζει κ κάνει παράλιες η σταθμη εχει πεση σε δραματηκα επιπεδα
Οσες φορες και αν βρεθηκα στα Ιωαννινα αυτο το στολιδι της Πολης με μαγεψε
Πρωινο καφεδακι με θεα την λιμνη και ξεχνας αμεσα ολα τα προβληματα της καθημερινοτητας
Το μονο λυπηρο σε καποια σημεια της λιμνης η βρωμια και το σκουπιδαριο πηγαινε συννεφο
Καλησπερα Αρχοντες ;);)

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα σε όλους. Πολύ κούραση τρεις μέρες τώρα, στρώνοντας τα δίχτυα στις ελιές. Και συνεχίζουμε ... Είχα κι ένα εργάτη και τον ανηψιό μου το σ/κ και βγάλαμε αρκετή δουλειά, αλλά από αύριο μόνος με τη μάνα μου.
Για τσίχλες δεν πήγα, αλλά ούτε πήρε το μάτι μου καμιά ακόμη εδώ στο χωριό.

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα σε όλους. Πολύ κούραση τρεις μέρες τώρα, στρώνοντας τα δίχτυα στις ελιές. Και συνεχίζουμε ... Είχα κι ένα εργάτη και τον ανηψιό μου το σ/κ και βγάλαμε αρκετή δουλειά, αλλά από αύριο μόνος με τη μάνα μου.
Καλή δυναμη και υπομονη Στέλιο και εμείς όπου να’ναι ξεκινάμε ελιές:(..δεν έχει τίποτα ακόμα από τσιχλες είναι λιγάκι νωρίς για εδώ..

Ασχολούμαι και εγώ με τις ελιές μετά το καρτέρι και όσο πάει... ταλαιπωρία αλλά έτσι είναι το χωριό!

Καληνυχτιζω συνοδοιπόροι!δεν ξέρω γιατί αλλά ελπίζω πως αύριο κάτι καλό θα γίνει....αν και ο καιρός δεν το ευνοεί είναι η αλήθεια!καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε είτε βρεθούμε σε πλαγιές είτε στις δουλειές μας!

Status
Not open for further replies.
Back