Να σαι καλά χρηστάρα.
Μην αποκλείεις να με δεις και στα μέρη σου.
εγώ που σε ξέρω καλάΜε το καλό να έρθεις φίλε![]()
αντισταθείτε μην αφήνετε τα χαρακώματα......Δεχομεθα εισβολή από κιχλοκοτσυφα .....![]()
Να σαι καλά χρηστάρα.
Μην αποκλείεις να με δεις και στα μέρη σου.
Με το καλό να έρθεις φίλε![]()
Ίσα - ίσα ρε φίλε. Έχουν ανοίξει τα υδρόβια. Μόνο τον ιδανικό καιρό περιμένουμε.εγώ που σε ξέρω καλά
δεν βλέπω να το λές με χαρά ha haaa![]()
κ εγώ αυτόν τον προβληματισμό έχω ΔημήτρηΛαμόγια γειά σας.
Μόλις τακτοποιήθηκα , οπότε αναψα το τζάκι και απολαμβάνω πιτες απο τη γυναίκα με ενα τσιπουράκι .
Τώρα αρχίζει η σκέψη και ο προβληματισμός για το που παω αύριο.
Για σήμερα δεν ξέρω αν μπήκαν πουλιά ,οπότε θα διαβάσω τα νεα σας και τα λέμε μετά πίτας
Ηλία μου άσε την θετική αυρα, καμιά κιχλίτσα παρτου........Καλησπέρα στην παρέα!πίσω στην Αθήνα για μια μέρα και μετά θα πάρω τον κατήφορο για Κρήτη...ελπίζω να καταφέρω να σμιξω με τον Γιούρι και όποιον άλλον φίλο θα μπορέσει... ευρυπιδη έρχομαι να σου φέρω από την θετική μου αύρα για τα περάσματα!!!
Θα περάσουν φιλαράκι....πάρε πολλά φυσίγγια!Καλησπερα καρντασια. Απνοια αυτη τη στιγμη. Αυριο ελπιζουμε σε καλυτερο μπασιμο του σημερινου απο τον κεντρικο αξονα!![]()
Ξέχασες να του πεις και με πολλές φασσες στην τσάντα!!!ha haaaΚαλησπερα στην παρεα...
Ζωλο καλα να περασεις .......να ηρεμησεις να ξεκουραστεις και να γυρισεις αλλος ανθρωπος
Θα παρω φυσιγγια φιλε αλλα αν πετανε στα 60+ μετρα πως να τις ξεκρεμασω?Θα περάσουν φιλαράκι....πάρε πολλά φυσίγγια!