Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Ετοιμαζόμαστε για μεσημεριανή έξοδο και φαγητό σε φιλικό ταβερνάκι. Ηλιόλουστη μέρα αλλά στη σκιά το ελαφρύ βοριαδάκι σε κόβει για πλάκα.

Καλημέρα παληκάρια μου!πίσω στην Αθήνα,σχεδόν άυπνος....ήρθα για να παραλάβω την μάνα μου από το νοσοκομείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και σε λίγο θα είμαστε σπίτι!
Ηλία καλή ξεκούραση και σιδερένια η μάνα.

Καλησπέρα στη παρέα. Ετοιμαζόμαστε για μεσημεριανή έξοδο και φαγητό σε φιλικό ταβερνάκι. Ηλιόλουστη μέρα αλλά στη σκιά το ελαφρύ βοριαδάκι σε κόβει για πλάκα.

Ηλία καλή ξεκούραση και σιδερένια η μάνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!

Χαιρετώ την παρέα. Το χθεσινό γλέντησε κράτησε μέχρι τις 4 και έπειτα ξεράθηκα στον ύπνο. Τώρα έχω διάβασμα δυστυχώς, λίγο HL και πέφτω με τα μούτρα.
Εγώ με τις ρακές και τα πούρα ξύπνησα και η φωνή μου είναι άστα να πάνε...όχι να διαβάσω, ούτε να σταθώ δεν μπορώ .buy buy.

Καλό μεσημέρι σε όλο το τιμ :)

Καλημέρα παληκάρια μου!πίσω στην Αθήνα,σχεδόν άυπνος....ήρθα για να παραλάβω την μάνα μου από το νοσοκομείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και σε λίγο θα είμαστε σπίτι!
Ηλία, εύχομαι περαστικά και αγύριστα για τη μητέρα σου

Καλό μεσημέρι σε όλους

.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ειλικρινά πέρα από κάθε αμφιβολία με χαροποιεί όταν έχω να μπω στο HL μια με δύο ημέρες, διαβάζω τις ευχές σας " για γρήγορη ανάρρωση¨στην μητέρα του Λιάκου και οχι μόνο (έχεις και τις δικές μου ευχές ) δηλώνοντας ότι πέρα από κάθε θεμιτή διαφωνία δεν επικρατεί ο ωχαδερφισμός .................

Καλησπέρα στην ομάδα. Ειλικρινά πέρα από κάθε αμφιβολία με χαροποιεί όταν έχω να μπω στο HL μια με δύο ημέρες, διαβάζω τις ευχές σας " για γρήγορη ανάρρωση¨στην μητέρα του Λιάκου και οχι μόνο (έχεις και τις δικές μου ευχές ) δηλώνοντας ότι πέρα από κάθε θεμιτή διαφωνία δεν επικρατεί ο ωχαδερφισμός .................
Καλησπερα σε ολους:)
Ηλια περαστικα,ευχομαι το καλυτερο.
Ευχαριστώ πολύ παιδια!

Status
Not open for further replies.
Back