Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους !!!
Κυνηγετικό κουλουράκι (ή ... πίτα, κατά τον Ευριπίδη) αυτό το σ/κ ... :( βασικά μόνο την Παρασκευή το απόγευμα πήγα για λίγο, 5-6 πουλάκια περάσανε μετά τις 5.20' έριξα 4 τουφεκιές ... αλλά πήρα τα 3 (μου) !!!.yel. .hit..sarcastic. Το Σάββατο έβρεχε και δε βγήκα, Χθες είχα δουλειές το πρωί, και το απόγευμα έπρεπε να φύγω νωρίς οπότε ... .buy.
Άσχετο ίσως, αλλά ... χθες το απόγευμα κατά τις 3.30' που έφευγα, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι είδα στο δρόμο ένα τσαλαπετεινό !!! .... Κάπως αργά δεν είναι τέτοια εποχή ???? .xm.

Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα.
Το σημερινό ρεπό δε με βρήκε στο βουνό να ψάχνω τις αγαπημένες μου βασίλισσες αλλά στο νοσοκομείο με τον πατέρα για να κάνει λέιζερ στο καταραχτη του. Επέμβαση ρουτίνας απ'οτι λένε εδώ. Καλή συχεχεια σε όλους.

Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα.
Το σημερινό ρεπό δε με βρήκε στο βουνό να ψάχνω τις αγαπημένες μου βασίλισσες αλλά στο νοσοκομείο με τον πατέρα για να κάνει λέιζερ στο καταραχτη του. Επέμβαση ρουτίνας απ'οτι λένε εδώ. Καλή συχεχεια σε όλους.
Γιάννη, είχε κάνει επέμβαση καταρράκτη, και τώρα χρειάστηκε κι αυτό;;; Γιατί και η μάνα μου τον περασμένο Φλεβάρη χρειάστηκε να κάνει το ίδιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αργα ειναι, μπορει να ειναι αργοπορημενος στην αποδημια, μπορει πληγωμενο που ξεμεινε εδω
Μπορεί να κατέβηκε με την πανσέληνο υποθέτω ... Πάντως για πληγωμένος δεν μου φάνηκε, ζωηρός και μια χαρά πέταξε και μάλιστα προς τα πάνω (ανήφορο) ...

Καλημερα σε ολους!
Ηλια,Κωστα κ Γιαννη περαστικα στους δικους σας ανθρωπους!
Δύο μερες χωρις ιντερνετ κ σταθερο..
Ενας μπαρμπας 90+ εβαλε φωτια μεσημεριατικα να καψει έναν καλαμιωνα μεσα στο χωριο ευτυχώς τον προλαβαν κ του την εσβησαν,η ζημια ομως εγινε,ξελαμπαδιασαν τα καλωδια του οτε..πριν λιγο επιδιορθωθηκε η βλαβη,μαλλον οι βλαβες...vert funny..very funny..very funny.

Καλημερα σε ολους!
Ηλια,Κωστα κ Γιαννη περαστικα στους δικους σας ανθρωπους!
Δύο μερες χωρις ιντερνετ κ σταθερο..
Ενας μπαρμπας 90+ εβαλε φωτια μεσημεριατικα να καψει έναν καλαμιωνα μεσα στο χωριο ευτυχώς τον προλαβαν κ του την εσβησαν,η ζημια ομως εγινε,ξελαμπαδιασαν τα καλωδια του οτε..πριν λιγο επιδιορθωθηκε η βλαβη,μαλλον οι βλαβες...vert funny..very funny..very funny.
.big smile.

Περαστικα Γιαννη στον πατερα :)

Γιάννη, εύχομαι κι εγώ περαστικά στον πατέρα σου

Περαστικά Γιάννη

Περαστικα τους!!
Γεροι και δυνατοι!

Γιαννη περαστικά εύχομαι ρε φιλε
Ευχαριστώ παλικάρια μου. Σε 10 λεπτά ξεμπερδεψαμε, λίγο τσούξιμο έχει στο μάτι και τίποτα αλλο, λίγο προσοχή καμιά βδομάδα με τα βάρη, τους υδρατμούς και έτοιμος.

Status
Not open for further replies.
Back