Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Γιάννη, είχε κάνει επέμβαση καταρράκτη, και τώρα χρειάστηκε κι αυτό;;; Γιατί και η μάνα μου τον περασμένο Φλεβάρη χρειάστηκε να κάνει το ίδιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Καλημέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα.
Το σημερινό ρεπό δε με βρήκε στο βουνό να ψάχνω τις αγαπημένες μου βασίλισσες αλλά στο νοσοκομείο με τον πατέρα για να κάνει λέιζερ στο καταραχτη του. Επέμβαση ρουτίνας απ'οτι λένε εδώ. Καλή συχεχεια σε όλους.
Μπορεί να κατέβηκε με την πανσέληνο υποθέτω ... Πάντως για πληγωμένος δεν μου φάνηκε, ζωηρός και μια χαρά πέταξε και μάλιστα προς τα πάνω (ανήφορο) ...Αργα ειναι, μπορει να ειναι αργοπορημενος στην αποδημια, μπορει πληγωμενο που ξεμεινε εδω
Καλημερα σε ολους!
Ηλια,Κωστα κ Γιαννη περαστικα στους δικους σας ανθρωπους!
Δύο μερες χωρις ιντερνετ κ σταθερο..
Ενας μπαρμπας 90+ εβαλε φωτια μεσημεριατικα να καψει έναν καλαμιωνα μεσα στο χωριο ευτυχώς τον προλαβαν κ του την εσβησαν,η ζημια ομως εγινε,ξελαμπαδιασαν τα καλωδια του οτε..πριν λιγο επιδιορθωθηκε η βλαβη,μαλλον οι βλαβες..![]()
Περαστικα Γιαννη στον πατερα![]()
Γιάννη, εύχομαι κι εγώ περαστικά στον πατέρα σου
Περαστικά Γιάννη
Περαστικα τους!!
Γεροι και δυνατοι!
Ευχαριστώ παλικάρια μου. Σε 10 λεπτά ξεμπερδεψαμε, λίγο τσούξιμο έχει στο μάτι και τίποτα αλλο, λίγο προσοχή καμιά βδομάδα με τα βάρη, τους υδρατμούς και έτοιμος.Γιαννη περαστικά εύχομαι ρε φιλε