Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας....το Παν/μιο,έχει ''ντυθεί'' στα εκλογικά του.:
20150911_134419_zpscbvrsjmv.jpg~original

Αφιερωμένη στον Altair;)

Καλησπέρα στην ωραία παρέα!
Η αίσθηση που έχεις Παρασκευή απόγευμα τελειώνοντας την δουλειά δεν περιγράφεται...αρκεί να μην δουλεύεις το Σάββατο!

Καλησπερίζω την παρέα.
Πριν λίγο επέστρεψα απο το εφημερεύον καρδιολογικό του ΚΑΤ όπου είχα πάει την "αλώπεκα" λόγω ενοχλήσεων και φοβούμενοι παλαιότερων γεγονότων.
Ευτυχώς δεν φαίνεται κάτι σοβαρό αλλά θα ακολουθήσουν εξετάσεις.
Αυτό όμως που έζησα στα επείγοντα με έκανε κομμάτια τόσο εμένα αλλά και την αλωπεκή.Ο θρήνος και ο σπαραγμός μιας νεαρής μάνας που έχασε το παιδί της σε τροχαίο.Απαρηγόρητη να έχει σπαράξει στην κυριολεξία και να μας έχει κάνει όλους να βουρκώσουμε από τη λύπη και το δράμα που περνούσε.Πιο δίπλα μας ήταν δυο αστυνομικοί οι οποίοι είχαν φέρει με χειροπέδες έναν νεαρό κρατούμενο.Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δυο λέει στον άλλο. "Τι φωνάζει τώρα και σηκώνει το νοσοκομείο στο πόδι ;θα το φέρει πίσω ;" .fff.Τον ακούει η γυναίκα μου και του λέει," προφανώς δεν έχεις παιδιά και γι αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.Αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να πεις κάτι τέτοιο."
Δεν τον σχολιάζω από το επάγγελμά του αλλά κάθε αυτό σαν άνθρωπο. Αν μπορώ να τον χαρακτηρίσω άνθρωπο.
Λυπάμαι για το νεαρό της ηλικίας του.

Φίλε Δημήτρη λογω δουλειάς εχω δει μπροστα στα ματιά μου
παρά πολλους τέτοιους σπαραγμούς απο μάνες που χάνουν παιδια 5-10-15-20 χρόνων σε τροχαια...πραγματικα καταλαβαινω πως ένιωσες το ιδιο νιωθω και εγω παντα ,παρόλο που δεν πρεπει να νιωθω ετσι
γιατι πρεπει να κρατήσεις στην άκρη στα συναισθήματα για να μπορεις να δουλέψεις..όσο για τον αστυνομικο ειναι αξιοθρήνητος..κρίμα..περαστικα και απο εμενα.

όταν υπηρετούσα οδηγός στο 401 μου είχε τύχει να μεταφέρω τους σωρούς 2 φαντάρων περίπου 22 ετών από ΚΑΤ στο 401 και την επόμενη μέρα λίγο πάνω από το ΠΑΙΔΩΝ στην Ιατρική σχολή για νεκροψία,με το που ήρθαν οι γονείς για αναγνώριση και είδαν τους σωρούς πραγματικά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί,αυτό που ένοιωσα δεν περιγράφεται και ακόμα και σήμερα στο μυαλό μου είναι σαν να έγινε χθες

η συνέχεια μετά από λίγα χρόνια όταν έκανα την πρακτική μου και μετέπειτα δουλειά στο Κρατικό Νίκαιας ως ακτινολόγος στις εφημερίες είδα πολλά και πήρα την απόφαση να σταματήσω και να ασχοληθώ με κάτι άλλο όπως και έγινε

και σαν να μην έφτανε αυτό σε τροχαίο στην Αττική οδό ο αδερφός μου το 2006 κόντεψε να χάσει την ζωή του,από προσπέραση μεθυσμένου,κάνοντας 3 χειρουργία σε 1 μέρα και είναι χωρίς νεφρό και σπλήνα με λάμες στα πόδια - εκείνη την ημέρα η μάνα μου έπαθε εγκεφαλικό και απόκτησε καρδιακά

ωραία κουβέντα ανοίξαμε αλλά έτσι είναι η ζωή και πρέπει ορισμένοι σαν τους "κύριους" πιο πάνω το λιγότερο να σέβονται αυτό που ο άλλος περνάει τις δύσκολες στιγμές

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: jnp
Η ζωή έχει πολλά κακά ........ και πολλά καλά .
Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στα καλά.

Ο συγκεκριμένος φαντάρος λοιπόν ( από τα δεξιά) υπηρετεί ακριβώς 3 ναυτικά μίλια μακρυά απο την Τουρκία ..big smile..big smile..big smile.
Απ ότι λέει περνάει ζωή και κότα.
Εμάς βέβαια μας λείπει αφάνταστα
40CZ6A3.jpg

Κύριοι, κοιτάμε γύρω μας και μαθαίνουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, χρήσιμοι για τους δικούς μας και τους γύρω μας.
Τα άσχημα γεγονότα σε κάνουν πολύ σκληρό και η όποια συμπεριφορά μπορεί να παρεξηγηθεί.......
Έχω φίλο με πολλά χρόνια υπηρεσία στην Εντατική μεγαλου νοσοκομείου που μπορεί να γίνει πολύ ωμός ως προς τη κριτική του, γνωρίζω όμως ότι είναι ιδιαίτερα αξιόλογος.....απλά έχει γίνει ιδιαίτερα σκληρόπετσος !!!
Δεν μπορώ να απαιτήσω από κάποιον που κυνηγιέται, ανταλάσσει πυροβολισμούς, μαζεύει χέρια-πόδια στην ΕΟ , κάθεται να τον βρίζουν εν χορώ σε κάθε τεραίν...και όλα αυτά νυχθημερόν.....δεν μπορώ να απαιτώ να διατηρεί πάντα την αυτοκυριαρχία του....ιδιαίτερα μάλιστα εφόσον ούτε εγώ μπορώ να το κάνω επί μονίμου βάσεως...

Η ζωή έχει πολλά κακά ........ και πολλά καλά .
Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε στα καλά.

Ο συγκεκριμένος φαντάρος λοιπόν ( από τα δεξιά) υπηρετεί ακριβώς 3 ναυτικά μίλια μακρυά απο την Τουρκία ..big smile..big smile..big smile.
Απ ότι λέει περνάει ζωή και κότα.
Εμάς βέβαια μας λείπει αφάνταστα

Που υπηρετεί ρε λαμόγιο ο νεαρός ;

Που υπηρετεί ρε λαμόγιο ο νεαρός ;
Τωρα ειναι σε ενα φυλακιο στην Κω.
Επειδη το σημειο ειναι το πιο κοντινο στις τουρκικες ακτες καθε βραδυ βγαινουν προσφυγες ακριβως μπροστα τους.
Μου ελεγε ποσο τρομαγμενοι και ταλαιπωρημενοι ειναι.

Status
Not open for further replies.
Back