Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ Διονύση στο Google maps που το είδα φαίνεται πολύ καλό σημείο αλλά και τα κοντά 30€ σε διόδια είναι δυστοιχως υπολογίσιμο ποσό....... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα μου την βαρεσει, μια βολτουλα πρεπει να την κάνω οπωσδήποτε.......hunter.1

Εγώ το ανέκδοτο το ξέρω έτσι: "Αφού δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς, δεν πας για ψάρεμα (κυνήγι);"
Ποτέ δεν πίστευα σε forum κυνηγών να συμβαίνει το αντίθετο: "Αφού δεν πας που δεν πας για κυνήγι, δεν γ@μ@ς καλύτερα;" .big smile. .ha ha ha. .big smile. .ha ha ha.

Καλημερα σε ολα τα παλικαρια ;)
Ειμαι στην αναμονη να παω να παραλαβω τον Πεθερο απο τα κτελ μαζι με τρια κιλα γουρουνοπουλα που φερνει απο την Κυπαρισσια .flamenco..flamenco.
Θελω να κανω διαιτα ο καψερος και δεν με αφηνουν .hit..hit..very happy.

Στην Κυπαρισσία έχω φαει το καλύτερο γαυρο Μαρινάτο σε εναν καφενέ με συνοδεία άφθονου τσίπουρου. Τελικά εκείνη την μέρα το ψάρεμα αναβλήθηκε

Καλημέρα,καλημέρα.
Πίνω την καφεδιά μου στο μπαλκόνι και χαλαρώνω,αλλά η κυρά μου τα χάλασε,ρωτώντας με αν θα κάνουμε κατι,εννοώντας να πάμε για μπάνιο.
Αντε τώρα να πεις σε γυναίκα οχι σε αυτο που θελει!!! Το μονο που θα με σώσει,ειναι να βγάλω την άδεια και να αρχίσω τις εξορμήσεις.

Καλημέρα σε όλους σας! τέλος η άδεια, τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές, τέλος το τρυγόνι για φέτος και επιστροφή στη βάση εν όψη χειμερινής περιόδου.
Ας είναι τώρα θα έχω και παραπάνω χρόνο να τα λέμε.sarcastic.

Καλημέρα στην παρεα! Χθες συζητούσα με ενα φιλαράκι που εχει σπιτι στην Ελάτη μηπως παμε στην εναρξη για κανενα γουρούνι! Μου έδειχνε και φωτογραφιες απο καρπούς στα κανω, χιονιά, έλατα κλπ κλπ και εχω φουντώσει! Τωρα εχω και την κοπέλα μου να μου λεει για λεωνιδιο για κανα λαγό που εχει εναν μερακλή συνάδελφο της (60 ετών)!! Τι να κανω ρε;;; Μαλλον θα παω να τρύγισω σταφύλια με τον πατερα μου που ειναι η τριτη πρόταση ;)

Status
Not open for further replies.
Back