Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολα τα παλικαρια ;)
Ειμαι στην αναμονη να παω να παραλαβω τον Πεθερο απο τα κτελ μαζι με τρια κιλα γουρουνοπουλα που φερνει απο την Κυπαρισσια .flamenco..flamenco.
Θελω να κανω διαιτα ο καψερος και δεν με αφηνουν .hit..hit..very happy.

Μόνο τρία κιλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .xm. Εσύ ήδη ξεκίνησες τη δίαιτα ρε φίλε.... .very funny.

Καλημέρα στην παρεα! Χθες συζητούσα με ενα φιλαράκι που εχει σπιτι στην Ελάτη μηπως παμε στην εναρξη για κανενα γουρούνι! Μου έδειχνε και φωτογραφιες απο καρπούς στα κανω, χιονιά, έλατα κλπ κλπ και εχω φουντώσει! Τωρα εχω και την κοπέλα μου να μου λεει για λεωνιδιο για κανα λαγό που εχει εναν μερακλή συνάδελφο της (60 ετών)!! Τι να κανω ρε;;; Μαλλον θα παω να τρύγισω σταφύλια με τον πατερα μου που ειναι η τριτη πρόταση ;)
Μάνο αν δεν έχεις πάει προς Ελάτη χάνεις.Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά όμορφα μέρη που έχει τριγύρω και το κυριότερο είναι οι καταπληκτικές διαδρομές σε άγρια φύση με βουνά , ποτάμια,λιβάδια και ότι θέλεις.
Θα σου κάνω ενημέρωση στη συνάντηση.

Last edited:
Καλημέρα σε όλους σας! τέλος η άδεια, τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές, τέλος το τρυγόνι για φέτος και επιστροφή στη βάση εν όψη χειμερινής περιόδου.
Ας είναι τώρα θα έχω και παραπάνω χρόνο να τα λέμε.sarcastic.
Ακριβώς το ίδιο και για εμένα! Τέλος το κυνήγι τρυγονιού και για εμένα. Θα αρχίσω να μαζεύω φυσίγγια για τις κίχλες! Διονύση ακούς?? Κανόνισε να μην έχει τίποτα!!

Ακριβώς το ίδιο και για εμένα! Τέλος το κυνήγι τρυγονιού και για εμένα. Θα αρχίσω να μαζεύω φυσίγγια για τις κίχλες! Διονύση ακούς?? Κανόνισε να μην έχει τίποτα!!
Εγώ Βασίλη έχω στη μπούκα κάτι άγριοπερίστερα που δεν τα έχω ενοχλήσει ποτέ αλλά και κάνεις άλλος.Δεν είναι πολλά αλλά όταν πάω για ψάρεμα μου τα κάνουν ...τούμπανο.Μια περνάνε από πάνω μια μπροστά μια από πίσω.Ετσι λέω μετά τις 15 μήπως ασχοληθώ μια μέρα μαζί τους.

Last edited:
Εγώ Βασίλη έχω στη μπούκα κάτι άγριοπερίστερα που δεν τα έχω ενοχλήσει ποτέ αλλά και κάνεις άλλος.Δεν είναι πολλά αλλά όταν πάω για ψάρεμα μου τα κάνουν ...τούμπανο.Μια περνάνε από πάνω μια μπροστά μια από πίσω.Ετσι λέω μετά τις 15 μήπως ασχοληθώ μια μέρα μαζί τους.

Έχουν λίπος; .sarcastic.

Last edited by a moderator:
Εγώ Βασίλη έχω στη μπούκα κάτι άγριο περίπτερα που δεν τα έχω ενοχλήσει ποτέ αλλά και κάνεις άλλος.Δεν είναι πολλά αλλά όταν πάω για ψάρεμα μου τα κάνουν ...τούμπανο.Μια περνάνε από πάνω μια μπροστά μια από πίσω.Ετσι λέω μετά τις 15 μήπως ασχοληθώ μια μέρα μαζί τους.
Αφού το θες να ασχοληθούμε φίλε .sarcastic.

Καλημέρα στην παρεα! Χθες συζητούσα με ενα φιλαράκι που εχει σπιτι στην Ελάτη μηπως παμε στην εναρξη για κανενα γουρούνι! Μου έδειχνε και φωτογραφιες απο καρπούς στα κανω, χιονιά, έλατα κλπ κλπ και εχω φουντώσει! Τωρα εχω και την κοπέλα μου να μου λεει για λεωνιδιο για κανα λαγό που εχει εναν μερακλή συνάδελφο της (60 ετών)!! Τι να κανω ρε;;; Μαλλον θα παω να τρύγισω σταφύλια με τον πατερα μου που ειναι η τριτη πρόταση ;)
Μάνο αν δεν έχεις πάει προς Ελάτη χάνεις.Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά όμορφα μέρη που έχει τριγύρω και το κυριότερο είναι οι καταπληκτικές διαδρομές σε άγρια φύση με βουνά , ποτάμια,λιβάδια και ότι θέλεις.
Θα σου κάνω ενημέρωση στη συνάντηση.
Μάνο την 1η περίπτωση την ξεχνάς μετά την παρέμβαση του γκαντέμη Ζολωτάκη ;):)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back