Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Ξύπνησα με μια μεγάλη αγωνία για το αν τελικά το φιλαράκι μας κατάφερε να......αεριστεί και να ξαλαφρώσει.
Ανησυχώ μηπως έσκασε ..buy.

Καλημέρα σας.
Μάκη τελικά τα κατάφερες; .sarcastic.
Ξύπνησα με μια μεγάλη αγωνία για το αν τελικά το φιλαράκι μας κατάφερε να......αεριστεί και να ξαλαφρώσει.
Εντάξει μάγκες. .....ο Μακης τα καταφερε .congrats..congrats..well done..well done.

Κάποιος με μάτιασε! Πρώτη μέρα στη νέα μου δουλειά χθες και το βράδυ στο σπίτι είχα ένα ατύχημα με την σιφινιέρα...αποτέλεσμα 3 σπασμένα νύχια και αβάσταχτος πόνος μέχρι να πάω στο νοσοκομείο!

περαστικά Βασίλη.

έφαγα ρεβύθια Δομοκού ήπια ασύρτικο Σαντορίνης και περιμένω να κλάσω .very funny..very funny..very funny.

Καλημέρα σας.
Μάκη τελικά τα κατάφερες; .sarcastic.

Εντάξει μάγκες. .....ο Μακης τα καταφερε .congrats..congrats..well done..well done.

.congrats..bravo..congrats. .bravo..congrats..bravo..congrats.

βασιλη καλημερα.περαστικα και υπομονη ρε φιλε.εγω μια εβδομαδα μετα που ειχα προσληφθει.αγορασα αυτοκινητο και το εδωσα σε φιλο να το παει βολτα κι εγω συνοδηγος.το αποτελεσμα ηταν να του φυγει σε 1 στροφη εγω εσπασα το χερι μου σε 3 σημεια το αυτοκινητο 150000 δραχμες ζημια κι αυτος τιποτα.το χερι μου 3 μηνες στο γυψο και υπ οψιν οτι το αυτοκινητο ητανε 1 μερας.αλλα ολα εφτιαξαν

Καλησπέρα.....
Έχω χάσει ένα γάντι επέρυσι και έψαξα να βρω το ίδιο στον Cabelas....
Το βρηκα λοιπόν πάλι στη σελίδα τους, έβαλα τους κωδικούς μου αλλά μου απάντησαν ότι "κάποιο πρόβλημα έχει η κάρτα μου"....
Ένιωσα τόσο ...Αφρικανός :(:(:mad::mad:
Αυτά είναι τα χάλια μας :(:(

Καλησπέρα σε όλους

Βασίλη μην ψάχνεις !!!!!!Προς τον παρόν σε τιμωρούν , σύντομα που θα γίνουν όλα όπως "πρέπει" και θα έχουμε συμμορφωθεί , θα ξαναγυρίσουμε στον πολιτισμένο κόσμο.

Καλησπέρα σε όλη την κυνηγοπαρεα.
Μια μέρα τρεξιματος η σημερινή, καθώς με πήραν στην δουλειά από το σχολείο της μικρής και μου είπαν ότι χτύπησε. Έγινα αεροπλάνο με την μηχανή να πάω το γρηγορότερο δυνατόν, γιατί δεν ήξερα πόσο είχε χτυπήσει.
Την πήγα στο Αττικο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν είχε καταγμα, μόνο θλαση στο δεξί χέρι.

Status
Not open for further replies.
Back