Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φοιτήτρια:Βασιλη με πονάει ο λαιμός μου σήμερα..
Βασίλης:Παρακαλω βγάλτε το σουτιέν σας..
Φοιτήτρια:Μαααα ο λαιμός μου είπα πονάει..
Βασίλης:Μην ανυσηχητε παρακαλώ,Ξέρω τι κάνω.....very funny..very funny.

Τέτοιες γκάφες θυμίζουν Ζολώτα... :)

Αλεπουδιάρη εσένα σε έπαιρνα τηλέφωνο να δω αν εισαι στην Καλαμάτα.Ακουσα για τον χαμό και ειπα να σε πάρω να δω τι κάνετε μαζί με τον stirella.Δεν απάνταγες.Το μεσημέρι με πήρε κάποιος που ειδε την κλήση και μου ειπε πως το αυτό το τηλ.είναι εταιρικό και πως το έχει αυτός τώρα.

Σάββατο βράδυ επιστρέφοντας από μια ωραία ταβερνούλα όπου πέρασα τέλεια με παρέα 4 φίλων από το φόρουμ
ανακάλυψα φθάνοντας σπίτι ότι είχα ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού μέσα στο σπίτι αφού είχα δώσει το αυτοκίνητο για service
ήταν 12.30 τα ξημερώματα και:
η γυναίκα μου 2ημερο στην Άνδρο φιλοξενούμενη από την γυναίκα του Τζίμη
ο ένας γιός στην Χαλκίδα με την κοπελιά του
ο άλλος γιός κάπου στο Γκάζι με την παρέα του
έμεινα μέχρι της 5.00 που ήρθε ο μικρός μου γιος
παρέα με τον blanco τον σκυλάκο μου .ha ha ha.
πείτε ότι θέλετε κουφάλαι

υ.σ. έχω πρόβλημα με το ιντερνετ και δεν μπορώ να μπαίνω με άνεση

Οσο για σένα ένα έχω να πω.Πως πληρώνεις τα αστειάκια που σε ήθελαν στα Τζουμέρκα το ΣΚ.
Οποιος τα βάζει με γκαντέμη και Σαββατογεννημένο αυτά παθαίνει για αρχή.Θα ακολουθήσουν κι άλλα!
.banana..banana..banana.
.sarcastic.

καλησπέρα σας μόρτηδες :)

Οσο για σένα ένα έχω να πω.Πως πληρώνεις τα αστειάκια που σε ήθελαν στα Τζουμέρκα το ΣΚ.
Οποιος τα βάζει με γκαντέμη και Σαββατογεννημένο αυτά παθαίνει για αρχή.Θα ακολουθήσουν κι άλλα!
.banana..banana..banana.
.sarcastic.
\
.yelling.λίγο χαρά σου έδωσα μην παίρνεις θάρρος

Καλησπερα σε ολους, ξυστα μας περασε ο ανεμοστροβιλος με τον Χουνταλα το πρωι....fff.

Ρε παιδια τι κακο εγινε εκει στην καλαματα!!!!
Βλεπω εικονες απο την καταστροφη που εκανε ο ανεμοστροβιλος στην περιοχη εκει και νομιζεις οτι βλεπεις εικονες απο ασια μερια.
Εγιναν αρκετες καταστροφες κ πολλα μαγαζια επαθαν μεγαλες ζημιες, κ ολα μεσα σε 10 λεπτα...:(

Στη Σκάλα Λακωνίας έγινε, κάτω από τη Σπαρτη.
Γιαννη, δεν ξερω αν εγινε κατι παρομοιο κ στη Σκαλα Λακωνιας, δεν εχω δει καθολου τηλεοραση, εδω παντως ειδικα οπου περασε η κακοκαιρια εγιναν πολλες ζημιες...

• Like
Reactions: jnp
Καλησπέρα σε όλους! προσοχή σε όλους, ειδικά αυτοί που βρίσκονται στους δρόμους...
Εδώ χτες το βράδυ αέρας δυνατός με βροχή, το πρωί ''ξανοιξε'' λίγο και τώρα το ξανάπιασε.
Από Αγρίνιο και κάτω και ειδικά στα μέρη του Άρι ''το παράκανε''...

ειναι νωρίς ακόμα...
Γειά σου Παπαμιχαήλ βουνό....
Πάνω έσθ με την μπατανόβουρτσα και κάτω ο Μαικ Αυλωνίτης Τριπερίνας να παιζεί μπουζούκι

Status
Not open for further replies.
Back