Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εργασια ναι ,χαρα δεν θα το ελεγα .sarcastic. το μυαλο μας ταξιδευει αλλου!
Πεσ τα ανθρωπέ μου.....πέσταααα.... .sarcastic.
αν και δε φοράω καπέλο.....θα φορέσω για 1' και θα.....σου βγάλω το καπέλο....micle..sarcastic.
Ήταν ειρωνικό το "χαρά" παίδες...

Που θα μου πάει όμως... Δευτέρα φεύγω για Χαλκιδική για μια εβδομάδα συν γυναιξί και τέκνοις και μη τον είδατε! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη! :p
δεν φευγεις σαββατο ρε μιχαλη να προλαβεις κανα τρυγονακι!

Καλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Περαστικά σου φίλε γρήγορα να αναρρώσεις και να επιστρέψεις στα καρτερία!!!!!

Χαιρετώ την παρέα...
Αφού έφαγα τα μακαρόνια μου με τον κυμα τώρα ήρθε η ώρα να πάω να πάρω καφέ και να πάω για κανά τρυγωνακι....
Στο "πιάτο" τα έχεις και τα τρυγώνια Χρήστο?;).
Τα καλούδια της Επαρχίας!!!!

Καλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Περαστικα σου φιλε καλα λεω εγω μας ματιασανε και εγω περασα λουκι και ακομα ετοιμος για βουνο δεν ειμαι

Καλησπέρα στην ομάδα..... ;)

Σήμερα σηκώθεικα από το κρεβάτι με εντολή γιατρού....έκανα αργό περπάτημα (του 15λεπτου) στην αυλή,και μετά ξάπλα....πειάστεικε αμέσως το αριστερό μου.............sarcastic.......πόδι, μετά από μια εβδομάδα ακινησίας.....Λίγο περπάτημα,περισσότερο ξάπλα είπε ο Doctoras ως την κυριακή....

@Aristos ....είδη κάνω ξηρές επομίσεις
για το Σ/Κ....sarcastic..sarcastic..sarcastic..hunter.1
Λες να προλάβω τελικά....;;

Καλησπέρα στη παρέα!
Καλησπέρα στην ομάδα..... ;)

Σήμερα σηκώθεικα από το κρεβάτι με εντολή γιατρού....έκανα αργό περπάτημα (του 15λεπτου) στην αυλή,και μετά ξάπλα....πειάστεικε αμέσως το αριστερό μου.............sarcastic.......πόδι, μετά από μια εβδομάδα ακινησίας.....Λίγο περπάτημα,περισσότερο ξάπλα είπε ο Doctoras ως την κυριακή....

@Aristos ....είδη κάνω ξηρές επομίσεις
για το Σ/Κ....sarcastic..sarcastic..sarcastic..hunter.1
Λες να προλάβω τελικά....;;
Εννοείται θα προλάβεις, θα είναι οι μέρες σου! ;)

Status
Not open for further replies.
Back