εργασια ναι ,χαρα δεν θα το ελεγα το μυαλο μας ταξιδευει αλλου!Καλημέρα στην παρέα! Εργασία και χαρά...
εργασια ναι ,χαρα δεν θα το ελεγα το μυαλο μας ταξιδευει αλλου!Καλημέρα στην παρέα! Εργασία και χαρά...
Πεσ τα ανθρωπέ μου.....πέσταααα....εργασια ναι ,χαρα δεν θα το ελεγα το μυαλο μας ταξιδευει αλλου!
εργασια ναι ,χαρα δεν θα το ελεγα το μυαλο μας ταξιδευει αλλου!
Ήταν ειρωνικό το "χαρά" παίδες...Πεσ τα ανθρωπέ μου.....πέσταααα....
αν και δε φοράω καπέλο.....θα φορέσω για 1' και θα.....σου βγάλω το καπέλο...
Που θα μου πάει όμως... Δευτέρα φεύγω για Χαλκιδική για μια εβδομάδα συν γυναιξί και τέκνοις και μη τον είδατε! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!Ήταν ειρωνικό το "χαρά" παίδες...
δεν φευγεις σαββατο ρε μιχαλη να προλαβεις κανα τρυγονακι!Που θα μου πάει όμως... Δευτέρα φεύγω για Χαλκιδική για μια εβδομάδα συν γυναιξί και τέκνοις και μη τον είδατε! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!
Προς το παρόν χόρτασα με τις φασσούλες!δεν φευγεις σαββατο ρε μιχαλη να προλαβεις κανα τρυγονακι!
Περαστικά σου φίλε γρήγορα να αναρρώσεις και να επιστρέψεις στα καρτερία!!!!!Καλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Περαστικα και γρηγορα ΒαγγεληΚαλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Περαστικά φίλε Βαγγέλη....Σύντομα ορθός..!!Καλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Στο "πιάτο" τα έχεις και τα τρυγώνια Χρήστο?.Χαιρετώ την παρέα...
Αφού έφαγα τα μακαρόνια μου με τον κυμα τώρα ήρθε η ώρα να πάω να πάρω καφέ και να πάω για κανά τρυγωνακι....
Ολα στο πιατο Σπύρο. Αυτα ειναι τα ωραία θα ελεγα όλης της Ελλάδας, πλην του Αθηναϊκού βόθρουΣτο "πιάτο" τα έχεις και τα τρυγώνια Χρήστο?.
Τα καλούδια της Επαρχίας!!!!
Περαστικα σου φιλε καλα λεω εγω μας ματιασανε και εγω περασα λουκι και ακομα ετοιμος για βουνο δεν ειμαιΚαλημερα στην παρεα,ενα ατυχημα με κραταει στο σπιτι απο προχτες,εχω μια κακωση στο δεξι μου ποδι,οποτε μαλλον εναρξη θα κανω απο δω μεσα...
Εννοείται θα προλάβεις, θα είναι οι μέρες σου!Καλησπέρα στην ομάδα.....
Σήμερα σηκώθεικα από το κρεβάτι με εντολή γιατρού....έκανα αργό περπάτημα (του 15λεπτου) στην αυλή,και μετά ξάπλα....πειάστεικε αμέσως το αριστερό μου..................πόδι, μετά από μια εβδομάδα ακινησίας.....Λίγο περπάτημα,περισσότερο ξάπλα είπε ο Doctoras ως την κυριακή....
@Aristos ....είδη κάνω ξηρές επομίσεις
για το Σ/Κ...
Λες να προλάβω τελικά....;;