Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα!!! Οπως είπε και ο αλεπουδιαρης παραπανω ...τον φαγαμε τον γαιδαρο....ελπιζω να μη μας χεσει μονο....(για τον καιρο μιλαω) .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους.
Εσείς οι μικροί να ακούτε τους μεγαλύτερούς σας.
Έτσι λοιπόν να προσέχετε και ιδιαίτερα :
"Μακρυά από τα πισινά του μουλαριού (γαϊδάρου, αλόγου κτλ) και από τα μπροστινά του καλογέρου;)"
"Δια παν ενδεχόμενον!!!!"
Για όποιον δεν ξέρει το ....ενδεχόμενον θα εξηγηθεί σε επόμενη "Σύνοδο των Μελών".
Αυτή τη φορά έχω και εγώ να προτείνω σούπερ μαγαζί, Πετρούπολη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους.
Εσείς οι μικροί να ακούτε τους μεγαλύτερούς σας.
Έτσι λοιπόν να προσέχετε και ιδιαίτερα :
"Μακρυά από τα πισινά του μουλαριού (γαϊδάρου, αλόγου κτλ) και από τα μπροστινά του καλογέρου;)"
"Δια παν ενδεχόμενον!!!!"
Για όποιον δεν ξέρει το ....ενδεχόμενον θα εξηγηθεί σε επόμενη "Σύνοδο των Μελών".
Αυτή τη φορά έχω και εγώ να προτείνω σούπερ μαγαζί, Πετρούπολη.
Τα σχολεια ανοιξαν , τα παιδακια μαζευτηκαν και οι οι αδειούχου επέστρεψαν.
Εμεις τι λέτε ,δεν ειναι καιρος να κάνουμε κατι ;
Πολύ αδράνεια ρε παιδί μου και για αυτο φταίνε κάποιοι μικροι ,οι οποιοι πρέπει να τιμωρηθούν αναλόγως . .yel.

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα.
Αντε και φτάσαμε στην έναρξη .Απο δω και περα ο καιρός εχει τον τελευταίο λόγο που θα καθορισει το αποτελεσμα.

Περαστικά και γρήγορα Βαγγέλη .
Σ´ευχαριστω Δημητρη,μακαρι να βολεψει φετος να ανεβεις για κυνηγι και να γνωριστουμε!

.my man.Τι εγινε ρε πατριωτ , ετσι στεγνά σημερα ;
Δεν εχει καφέ και βουρ για το καρτέρι ή ετοιμάζεσαι για αλλα κόλπα Κυριακάτικα ; ;)
Πατριώτη πρώτη χρονιά φέτος που δεν θα πάω στην έναρξη στο παπί γιατί έχει 3 μήνες κοντά να βρέξει και δεν έχει καθόλου νερά μέσα ο βάλτος και θα είναι Γολγοθάς να φτάσεις,θα πάω για κανά τρυγόνι που θα ανοίξουν και οι ζώνες....

Status
Not open for further replies.
Back