Tolis SBE1
Banned
Αιντε να παρουμε τα βουνα γτ μετα τις πρωτες εξορμησεις πεσανε πληροφοριες για φασσες ελα παμεΚαλημέρα! Αντε άλλη μια βδομάδα σχεδόν τη φάγαμε
Αιντε να παρουμε τα βουνα γτ μετα τις πρωτες εξορμησεις πεσανε πληροφοριες για φασσες ελα παμεΚαλημέρα! Αντε άλλη μια βδομάδα σχεδόν τη φάγαμε
Ερχομαι κι εγω!!!!!Αιντε να παρουμε τα βουνα γτ μετα τις πρωτες εξορμησεις πεσανε πληροφοριες για φασσες ελα παμε
Ελα φιλε εγω τις ταιζα??? εχεχεΕρχομαι κι εγω!!!!!
Υπαρχει φιλε Τολη, εγγυηση φολας!!!! Την εχω φαει πολλες φορες με τις καριολες!!!Οπιος θελει ας ερθει αλλα εγγυηση στο κυνιγι δν υπαρχει ειδικα στη φασσα
Εγω φιλε να δεις φολες να με περνουν τηλ να ανεβενω και να μη προλαβενω ουτε να δωΥπαρχει φιλε Τολη, εγγυηση φολας!!!! Την εχω φαει πολλες φορες με τις καριολες!!!
Καλημερα σε ολους !!!! Καλη δυναμη με υγεια σας ευχομαι!!!
Τον Ελεφαντα να προσεχετε.....γιατι εαν πεσει κατω....και ο βατραχος τον κλωτσαει.
Τα 33gr είναι......και είναι και πατημένο κιόλας.....to 32 η το 33 ειναι κωστα?
To Royal το εχεις δοκιμασει Κωστα?Μια γρήγορη βόλτα στο super market και έπειτα μια καλημέρα στο κυνηγομάγαζο στα φιλαράκια μου......Ψώνισα το κατί της μου κι από κει διότι τα J&B ακόμα να τα φέρουν......
Πείρα κάτι αντίστοιχο μπας και ρίξω καμιά τουφεκιά σε κανένα τρυγόνι φέτος......
pictures for forums
Όχι Αλέξη....Τα πήρα να τα ρίξω αποκλειστικά με το s.poze....To Royal το εχεις δοκιμασει Κωστα?
Εισαι του δόγματος ," ο σκοπός αγιάζει τα μεσα ;"Καλημεριζω μετά από μια μικρή απουσία αλλά ήταν για καλό σκοπό!