Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α ρε ζωλο τι μου εκανες.threat.

Μητσάρα δεν φταίω εγώ.Οπως διάβασες δεν βρήκα τις πιπεριές που ήθελα και αυτές που αγόρασα ήταν Βοιωτίας,Δηλαδή κακής ποιότητας .Κάτι σαν νοθευμένο καυσιμο για να καταλάβεις Οπότε και οι συνέπειες ήταν αντίστοιχες .....banana.

Α ρε ζωλο τι μου εκανες.threat.

frtsmmeeling000.medium.jpg

.sarcastic.Τι εισαι εσυ ρε

Φίλε οι συνέπειες ήταν τραγικές και για άλλους της παρέας. Το γατάκι πήγε να πάρει την κοπελιά και μόλις μπήκανε στο σπίτι την πέταξε στον απέναντι τοίχο.
Αισθάνομαι άσχημα που σας τάισα τυροκαυτερή με επικίνδυνες πιπεριές Βοιωτίας ...
.
.sarcastic.
frtsmmeeling1%20copy.jpg

Καλησπερα στην τρελλοπαρεα. Παει και τελειωσε, ο Ζολο ειναι εξωγηινος, απο αλλο πλανητη, αξεπεραστος!!!
Πολυ ομορφο διημερο για εμενα, αφου περα απο την χθεσινη πανδαισια της τυροκαυτερης, σημερα συναντηθηκα με ενα παλιο φιλο,
πλοιαρχο Ε.Ν. Ειχαμε να βρεθουμε απο το '78, φοιτουσαμε μαζι στην Ροδο. Εξαιρετικο φαγητο και εξαιρετικο κοκκινο κρασι στου
"Σαλματανη" στην Κηφισια, παρεα με ομορφα τραγουδια απο τρεις υπεροχες παρουσιες.
Παιδια, αυτα μενουν, δεν χρειαζομαστε πολλα για να περναμε καλα. Καλο βραδυ σε ολους και να ετοιμαζομαστε....

Καλησπερα στην τρελλοπαρεα. Παει και τελειωσε, ο Ζολο ειναι εξωγηινος, απο αλλο πλανητη, αξεπεραστος!!!
Πολυ ομορφο διημερο για εμενα, αφου περα απο την χθεσινη πανδαισια της τυροκαυτερης, σημερα συναντηθηκα με ενα παλιο φιλο,
πλοιαρχο Ε.Ν. Ειχαμε να βρεθουμε απο το '78, φοιτουσαμε μαζι στην Ροδο. Εξαιρετικο φαγητο και εξαιρετικο κοκκινο κρασι στου
"Σαλματανη" στην Κηφισια, παρεα με ομορφα τραγουδια απο τρεις υπεροχες παρουσιες.
Παιδια, αυτα μενουν, δεν χρειαζομαστε πολλα για να περναμε καλα. Καλο βραδυ σε ολους και να ετοιμαζομαστε....

Εσύ δεν είχες επιπτώσεις Σταύρο ; .sarcastic.

Εσύ δεν είχες επιπτώσεις Σταύρο ; .sarcastic.
Καθολου, απολυτως τιποτα, και "κατεβασα" αρκετη ποσοτητα παρεα με το ωραιο και ελαφρυ λευκο κρασακι.
Πρεπει να πω, οτι η τυροκαυτερη σου ηταν η καλυτερη που εχω δοκιμασει ποτε μου, πιστεψε με, εχω κριτηριο γευσης. Δυσκολα
να ξαναφαμε τετοια αφου τα υλικα ηταν απλα γνησια και η αναλογια οπως επρεπε.
Να εισαι παντοτε καλα να μας δινεις τετοιες γευσεις!!!

Status
Not open for further replies.
Back