Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λέω να πάμε να ζαπακιάσουμε τον Πρέκα και να τον πάμε να τον αφήσουμε σε κανα μπασιματιαρικο σημείο εκτος Αττικής... δεμένο με μια ταμπελίτσα που να λεεί ..."εγώ στα μπασίματα δε το κουνάω από το Μαραθώνα" αχ ωχ
Καλη ιδεα...να τον παμε στην γλυφα;.xm..xm..xm..xm.

Καλο απογευμα σε ολους σας.
Ενας χθεσινοβραδυνος ερεθισμος στο ματι, η κουραση της εβδομαδας αλλα και η αναγκη για λιγη ξεκουραση παραπανω, οι αιτιες που βρισκομαι
τωρα σπιτι, πινω καφεδακι και σας απολαμβανω. Ειναι και αυτη η μουνταδα του καιρου, τελος παντων...ολα καλα τελικα.
Να εχετε ενα πολυ ομορφο Σαββατοβραδο.

Καλησπερα σε ολους,
βροχες δινει αυριο, δεν εχει κ θηραματα αλλα ελα που εχω ψυχοπαθεια κ δεν μπορω να κοιμηθω το πρωι... Να δω που θα παω... .xm.

Καλησπερα σε ολους,
βροχες δινει αυριο, δεν εχει κ θηραματα αλλα ελα που εχω ψυχοπαθεια κ δεν μπορω να κοιμηθω το πρωι... Να δω που θα παω... .xm.
θα πας να λασπωθείς τσάμπα ρε τρελιάρη
κάτσε μέσα και από εβδομάδα έχει ο Θεός... φρύγανεεεεε

Καλησπέρα στην παρέα, εγώ την έβγαλα με μακαρόνια με κιμά μιας και λέμε για φαγητά . ffff

Καλό μεσημέρι από Σαλόνικα! Μου έχουν βγει τα μάτια! .what..what..what.
.sarcastic.

Αυτά είναι Χρηστάρα!!! Στην πιο αγαπημένη μου πόλη της Ελλάδας είσαι και λογικό να σου βγουν τα μάτια. Άλλωστε 3 είναι οι πόλεις- κομβικά σημεία για καλά "περάσματα". Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα. .my man.

Ρε τριχες τι να κατσω να κανω σπιτι? Να ξυπνησω απο τις 7 κ να κοιταω Mega Σαββατοκυριακο? .hit. Αφου εχω ψυχοπαθεια σας λεω... Θα δω... .goodboy.
Γιωργο, οχι δεν εχουμε βαλτο να κρατα ολο το χρονο παπια εδω, μονο οτι πλημμυριζει μετα τις βροχες... Λιγα ντοπια μενουν στα ποταμια αλλα τα περισσοτερα εχουν χτυπηθει ηδη απο τυχερους κυνηγους ορτυκοτρυγονων...

Καλησπέρα στην παρέα! Ωραίος καιρός για αραλίκι αλλά όχι για κυνήγι! Μάγκες...πολλαπλασιαστείτε!!!

.sex hard. Η σειρά σας φιλαράκι.Εγω έκανα το καθήκον και με το παραπάνω.Τρεις αρσενικούς έχω .

Βαλε μπρος μπιλακο;)

Αντε παιδιά καλούς απογόνους .....very happy.
13ew.jpg

• Like
Reactions: DrV
Status
Not open for further replies.
Back