Σαν να θες να κ να σου λεει η γκομενα δεν μπορω τωρα εχω περιοδο κ ποναω...Να έρχεται ΣΚ σε κυνηγετική περίοδο και να μην μπορείς να πας
Έλα ντε... Πεστα!Τώρα που δεν μπορούμε να πάμε Σλοβακία καταλαβαίνουμε πόσο μας λείπει το "κυνήγι" εκειΚαλησπέρα σε όλους. Να έρχεται ΣΚ σε κυνηγετική περίοδο και να μην μπορείς να πας
Όταν χάνεις κάτι καταλαβαίνεις την αξία του.
15 χρονια δεν το χω ξεπερασει ακομα και ουτε πρόκειται , τα τέσσαρα πρωτα χρονια την ημερα της εναρξης της περδικας στα νοτια επερνα το φιλαρακι τηλεφωνο και κανονιζα να ναι η ωρα λιγο πριν ξεκινησει ,ζουσα και γω την εναρξη μεσω ενος τηλεφωνηματος. Που θα πας ,πως πανε τα σκυλιά, κτλ ως που την επομενη χρονια μου λεει : σε αφηνω ρε μαλακα πρεπει να ετοιμαστώ μαχαιρι στην καρδια μου ριξε ο κ@ριολης ,απο τοτε παιρνω το απογευμα μονο να δω πως πηγε η έναρξη.Καλησπέρα σε όλους. Να έρχεται ΣΚ σε κυνηγετική περίοδο και να μην μπορείς να πας
Όταν χάνεις κάτι καταλαβαίνεις την αξία του.
Πέρυσι έπαιρνα τον Μάνο τηλ στα μπασίματα της τσίχλας. Τι έγινε ρε του λέω; Κάτι λίγες έχει μέχρι τώρα, περίμενε περίμενε, Ηλία πάνω σου....μπαμ μπουμ...τι έγινε ρε την πήρες; Όχι μου ήρθε από δεξιά και...ξέρω ξέρω του λέω έκανε τριγωνικό ραντάρ και έφυγε!15 χρονια δεν το χω ξεπερασει ακομα και ουτε πρόκειται , τα τέσσαρα πρωτα χρονια την ημερα της εναρξης της περδικας στα νοτια επερνα το φιλαρακι τηλεφωνο και κανονιζα να ναι η ωρα λιγο πριν ξεκινησει ,ζουσα και γω την εναρξη μεσω ενος τηλεφωνηματος. Που θα πας ,πως πανε τα σκυλιά, κτλ ως που την επομενη χρονια μου λεει : σε αφηνω ρε μαλακα πρεπει να ετοιμαστώ μαχαιρι στην καρδια μου ριξε ο κ@ριολης ,απο τοτε παιρνω το απογευμα μονο να δω πως πηγε η έναρξη.
Και εδώ να έρθεις με τις μάσκες ποτέ δεν ξέρεις τι θήραμα θα χτυπήσεις!Έλα ντε... Πεστα!Τώρα που δεν μπορούμε να πάμε Σλοβακία καταλαβαίνουμε τόσο μας λείπει το "κυνήγι" εκει
Θα στα κατεβάσει τα αυτιά ο Μανωλάκης..... Πολυ συντομα κιόλας!Πέρυσι έπαιρνα τον Μάνο τηλ στα μπασίματα της τσίχλας. Τι έγινε ρε του λέω; Κάτι λίγες έχει μέχρι τώρα, περίμενε περίμενε, Ηλία πάνω σου....μπαμ μπουμ...τι έγινε ρε την πήρες; Όχι μου ήρθε από δεξιά και...ξέρω ξέρω του λέω έκανε τριγωνικό ραντάρ και έφυγε!
Άμα την δεις από τον λαιμό και κάτω φτάνειΚαι εδώ να έρθεις με τις μάσκες ποτέ δεν ξέρεις τι θήραμα θα χτυπήσεις!
Με τη μάσκα διευρύνεται η λίστα με τα θηρεύσιμα!Και εδώ να έρθεις με τις μάσκες ποτέ δεν ξέρεις τι θήραμα θα χτυπήσεις!