Καλημέρα σας και καλό σ/κ.
Καλημέρα Αλέξανδρε,Καλημέρα παίδες!Μέχρι στιγμής έχω δει ένα περιστέρι,2 δεκαοχτουρες και ένα τούμπανο.
Ιπτάμενο τουμπανο ;Καλημέρα παίδες!Μέχρι στιγμής έχω δει ένα περιστέρι,2 δεκαοχτουρες και ένα τούμπανο.
Ποδαράτο τούμπανο.Ειναι σε στενό η οικοδομή και βλέπω μόνο τις τραβερσεςΙπτάμενο τουμπανο ;
Καλημέρα Γιώργο.Καλημέρα Αλέξανδρε,
Εκεί που θα πάω τώρα για "λέπια" κυκλοφορούν και αρκετά τούμπανα!
Και τα ολοθούρια κάνουν δουλειά!Ποδαράτο τούμπανο.Ειναι σε στενό η οικοδομή και βλέπω μόνο τις τραβερσες
Καλημέρα Γιώργο.
Θέλει δόλωμα τσουτσουνι για να κάνεις δουλίτσα εκεί
Είσαι μερακλής τελικά....Και τα ολοθούρια κάνουν δουλειά!
Φαντάζομαι τη μέρα που η σύζυγος θα ρίξει καμιά ματιά στο forum!.wash.Είσαι μερακλής τελικά....
Αλατισμένα καλά. Με τα λέπια στα κάρβουνα. Μετά βγάλσιμο η πέτσα και τρως απο τα πιο νόστιμα ψάρια.Πηγαίνοντας για καφέ έπεσα πάνω σε μια λαϊκή.Ακουσα και την μαγική λέξη "σκαροι" φόρτωσα 1,5 κιλο μεγάλους και 1 κιλο βλητα,καλα θα τσιμπήσω αλλά και τα τις 23:00 δεν τα γλυτώνω τα σουβλάκια
Τηγανητά με καλαμποκαλευρο να κάνω και καμιά παπαρα,σιγουρακι... Όταν πέσω και βγάλω κανέναν μεγάλο θα το δοκιμάσω στα κάρβουνα όπως είπες.Αλατισμένα καλά. Με τα λέπια στα κάρβουνα. Μετά βγάλσιμο η πέτσα και τρως απο τα πιο νόστιμα ψάρια.
Γιαχνι και μια φρατζολα ψωμι ουτε σουβλακια μετα ουτε τιποταΤηγανητά με καλαμποκαλευρο να κάνω και καμιά παπαρα,σιγουρακι... Όταν πέσω και βγάλω κανέναν μεγάλο θα το δοκιμάσω στα κάρβουνα όπως είπες.
Καλά καλαμπόκια,όπως λέει συνέχεια ε @Kostas ContraDosi ;Τηγανητά με καλαμποκαλευρο να κάνω και καμιά παπαρα,σιγουρακι... Όταν πέσω και βγάλω κανέναν μεγάλο θα το δοκιμάσω στα κάρβουνα όπως είπες.
Είχα δει την συνταγή του Σκαροφονια με σάλτσα που έλεγε και μου έτρεχαν τα σάλια.Γιαχνι και μια φρατζολα ψωμι ουτε σουβλακια μετα ουτε τιποτα
Σαν να λέμε........Ήταν μια φορά κι έναν καιρό, ένας Έλληνας,ένας Πέρσης και ένας Πρόπερσης....Καλημέρα παίδες!Μέχρι στιγμής έχω δει ένα περιστέρι,2 δεκαοχτουρες και ένα τούμπανο.
Φιλε αμα φας θα με θυμηθείς και συνοδεια ροικιο (σταμναγκαθι) γιαχνι και αυτό.Είχα δει την συνταγή του Σκαροφονια με σάλτσα που έλεγε και μου έτρεχαν τα σάλια.