Καλησπέρα σας, πηγαίνω να φάω το παστίτσιο μου και επιστρέφω, μου επιτρέπεται! .eat.
Βλεπεις κανεναν να τρωει εδω περα η να μιλαει για φαγητα;Καλησπέρα σας, πηγαίνω να φάω το παστίτσιο μου και επιστρέφω, μου επιτρέπεται! .eat.
το αλλάζεις με ρεβύθια;;;;;Καλησπέρα σας, πηγαίνω να φάω το παστίτσιο μου και επιστρέφω, μου επιτρέπεται! .eat.
Θα σας πω ένα μυστικό που θα απογειώσει το παστίτσιο σας. Όταν ρίξετε τα μακαρόνια στο ταψί, σπάστε μέσα δύο αυγά και ανακατέψτε τα με τα χέρια σας να πάνε παντού. Επίσης, στον κιμά αφού ετοιμαστεί ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας από την μπεσαμέλ και ανακατέψτε καλά ...Καλησπέρα σας, πηγαίνω να φάω το παστίτσιο μου και επιστρέφω, μου επιτρέπεται! .eat.
στα ρεβύθια κάνει απογείωση;;;;;Θα σας πω ένα μυστικό που θα απογειώσει το παστίτσιο σας. Όταν ρίξετε τα μακαρόνια στο ταψί, σπάστε μέσα δύο αυγά και ανακατέψτε τα με τα χέρια σας να πάνε παντού.![]()
ουουουουΟ ψεύτης, ο ζηλιάρης και το λαμόγιο!!!![]()
![]()
![]()
Όχι τέτοια πράγματα στα ρεβύθια γιατί θα έχουμε εκρήξεις ... ανεβάζουν πιέσεις επικίνδυναστα ρεβύθια κάνει απογείωση;;;;;
η να προσγειωθώ;;;;;![]()
έχεις δίκιο και δεν θα μου φέρνει τις τσίχλες ο blanco αύριο .ha ha ha.Όχι τέτοια πράγματα στα ρεβύθια γιατί θα έχουμε εκρήξεις ... ανεβάζουν πιέσεις επικίνδυνα![]()
Όχι τέτοια πράγματα στα ρεβύθια γιατί θα έχουμε εκρήξεις ... ανεβάζουν πιέσεις επικίνδυνα![]()
στα ρεβύθια κάνει απογείωση;;;;;
η να προσγειωθώ;;;;;![]()
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;το αλλάζεις με ρεβύθια;;;;;![]()
καλά σουΤο άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;![]()
εγω πάντως έφαγα μόλις χάντρες, με μοσχαρακι, ελπίζω οι πιέσεις ναμην μου ξεστελιώσουνε την μέση.banana.
καλά σου
δεν θα δοκιμάσεις αύριο λαχανοντολμάδες![]()
Ευριπίδη θα εκδόσεις ποιητική συλλογή;βλεπω στα ματια σου της θαλασσας το μπλε παραγγειλα κι εξι πιτογυρα για να μαστε κομπλε