Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!
Μας ψόφησε αυτή η σιροκιά...
Πρέπει να το γυρίσει επειγόντως σε μαΐστρο, τραμουντάνα ή γραίο... και όταν λέω επειγόντως εννοώ εντός της βδομάδας ειδάλλως δεν την βλέπω καλά την κιχλοχρονιά φέτος.

Καληνυχτιζω τη παρεα. Έχω βάλει DVD κυνήγι κιχλας και το 725 στο καναπέ απέναντι να βλέπει να μαθαίνει (πω πω κόλλημα λέμεεεε) .sarcastic.
gerakotsixla.jpg

Να το μάθεις και να στις φέρνει....

Να το μάθεις και να στις φέρνει....
Μπαίνω το καλοκαίρι στο σπίτι του μπάρμπα μου, βετεράνο κυνηγό, τον βρίσκω καθισμένο στον καναπέ να πίνει καφε και να βλέπει DVD κυνήγι μπεκάτσας και δίπλα του ξαπλωμένο το 8μηνο κοκεράκι του.
Του λέω ''καλά με το σκύλο βλέπεις DVD''
και γυρνάει με μια φυσικότητα ''και μπορώ στα γεράματά μου να τρέχω στα χωράφια για εκπση''
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα έστω και καθυστερημένα .
Μεγάλη φόλα σήμερα .Απο αύριο μόνο Μαραθώνα που τουλάχιστον έχει και καλή κιμαδόπιτοτυροπιτα . .sarcastic.
Μακη πρόσεχε, θα στο φάνε το καρτέρι.
Άσε που θα αδειάζει και το μαγαζί από τυροπιτες.big smile.

Απο αύριο μόνο Μαραθώνα
Μακη σε παρακαλώ αν έρθει κάποιο συγκεκριμένο άτομο που από ότι ακούω είναι από γεννησιμιου του γκαντέμης, στείλε μου ένα pm να μην πλησιασω στη ΒΑ Αττική και χάσω τη μέρα μου,please..shake.

Αποσύρομαι, πάω να τη πέσω γιατί το απόγευμα έχω αγγαρεία, θέλει ή γυναίκα μου να κατεβάσουμε τα χειμωνιατικα, τώρα που τον είδε το χειμώνα δεν ξέρω, εκτός αν ξέρεις κάτι!!!!!.xm.

Status
Not open for further replies.
Back