Μάκης
Banned
γειά σου φασσοΠαυλάκηκαλησπέρα Μάκη !
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
γειά σου φασσοΠαυλάκηκαλησπέρα Μάκη !
Παύλο καλησπέρα, σε ποιο νομο ήσασταν και φαγατε τόσο νερό;καλησπέρα Μάκη !
δεν είμαι κακός,το ξέρετε όσοι με γνωρίζεται από κοντά η μακρυά,κουβέντες κακιές δύσκολα βγαίνουν απ το στόμα αλλάΚαλησπέρα μάγκες μου.
Δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας σήμερα που να θέλει να αναπτύξει την δουλειά του . Πως να το κάνει άλλωστε όταν ξέρει ότι τα κέρδη που θα αποκομίσει απο την προσπάθεια του , θα του τα πάρει η εφορία (100% προκαταβολή φόρου επί των κερδών) , τέλος επιτηδεύματος 600 ευρώ για τις ατομικές 1000 για τις Ο.Ε , εισφορά αλληλεγγύης κλπ κλπ
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να θέλει να δημιουργήσει , να χτίσει , να εξελιχθεί, αφού τα εμπόδια πλέον είναι απροσπέλαστα .
Να κοιτάξετε την οικογενειακή σας συνοχή και τίποτα άλλο ......
ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!!!!!
δεν είμαι κακός,το ξέρετε όσοι με γνωρίζεται από κοντά η μακρυά,κουβέντες κακιές δύσκολα βγαίνουν απ το στόμα αλλά
κακό ψόφο να έχουν όλοι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια![]()
Αύριο θα είναι μια πολύ καλή μέρα στο Μαραθώνα...
ο ανταποκριτής μου στο μέτωπο της τσίχλαςΑύριο θα είναι μια πολύ καλή μέρα στο Μαραθώνα...
ο ανταποκριτής μου στο μέτωπο της τσίχλας![]()
και τι μου το λές;;;; να κάνω μπάνιο να βάλω και κολώνια γραβάτα και καινούργια σκαρπίνια;;;;;Είπαμε ,απο αύριο θα είναι κι εγω εκεί.
και τι μου το λές;;;; να κάνω μπάνιο να βάλω και κολώνια γραβάτα και καινούργια σκαρπίνια;;;;;![]()
Σταύρο έιδα το μήνυμά σου χθες αργά και δεν σε πήρα .Καλησπερα στην παρεα, να εχετε ενα ομορφο βραδυ.
ο θείος από την Γερμανία το ήπιε με μια επίσκεψη και σου χάλασε το κυνήγιΟσο για αυτόν τον μυστήριο τύπο του Μαραθώνα που μίλαγε χθες για ρετσίνες και ξύδια ,εχω να του πω ότι όταν μιλάμε για κρασί τα ξυδορέτσινα κάνουν τουμπεκί.
Τέτοιο κέρασα τον θείο απο την Γερμανία και ξανάνιωσε !
![]()
![]()
Εισαι ψαγμενος τυπος μωρη τρελληΟσο για αυτόν τον μυστήριο τύπο του Μαραθώνα που μίλαγε χθες για ρετσίνες και ξύδια ,εχω να του πω ότι όταν μιλάμε για κρασί τα ξυδορέτσινα κάνουν τουμπεκί.
Τέτοιο κέρασα τον θείο απο την Γερμανία και ξανάνιωσε !
![]()
![]()