ο θείος από την Γερμανία το ήπιε με μια επίσκεψη και σου χάλασε το κυνήγι
εμείς με τόσες παρέες και τόσα κυνήγια φάγαμε ένα φούτσο απ τα Τζουμέρκα![]()
Θες να έρθω αύριο να φας άλλον έναν ;
![very funny .very happy. .very happy.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
ο θείος από την Γερμανία το ήπιε με μια επίσκεψη και σου χάλασε το κυνήγι
εμείς με τόσες παρέες και τόσα κυνήγια φάγαμε ένα φούτσο απ τα Τζουμέρκα![]()
Tι έπαθες καλέ μου φίλε ; .goodboy.18/10/2015
![]()
Τι λές ρε Γιάννη ξόδεψαν τόσα λεφτά για να φτιάξουν καινούργιο νοσοκομείο και το άφησαν χωρίς προσωπικό.![]()
Μετά το κυνήγι πηρα τον μικρό μου γιο και πήγαμε προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κέρκυρας σε μια προσπάθεια να μην κλείσει ή παιδιατρική κλινική.
Το παρον ήταν δυναμικό από τους γονείς, γιατί φαντάζεται ένα επείγον περιστατικό να πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο εκτός νησιού με ότι αυτό συνεπάγεται και μιλάμε για τα παιδιά μας που στο κάτω κάτω δε φταίνε τίποτα για τη κατάντια αυτής της χώρας. Αν έκοβαν λιγα ευρώ από τους παχυλους βουλευτικους μισθούς τους, την (ανεκδιηγιτη) χρηματοδότηση των κομμάτων τους και την σπατάλη δημοσίου χρήματος, δεν θα κινδύνευε κανένα νοσοκομείο και καμία κλινική να βάλει λουκέτο.
*Συγγνώμη για το .off![]()
Τα ειπες όλα Σπύρο!Τι λές ρε Γιάννη ξόδεψαν τόσα λεφτά για να φτιάξουν καινούργιο νοσοκομείο και το άφησαν χωρίς προσωπικό.
Τελικά αυτό που μου έλεγε ένας γνωστός μου το καλοκαίρι, ότι πάνε δηλαδή να το κάνουνε Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, επιβεβαιώνεται.
Σκεφτείτε οι ανάγκες ενός νησιού, με τις δυσκολίες των θαλασσίων συγκοινωνιών των χειμώνα και τα εκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, να καλύπτονται από ένα Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας...
Τι να πεις κατάντια![]()
καλό βράδυ έχω Μαραθώνιο(καρτέρι)αύριο![]()
Νωρίς νωρίς για νάνι Μάκη, εχεις "αγωνα" αύριο. Καλό βράδυ.καλό βράδυ έχω Μαραθώνιο(καρτέρι)αύριο![]()
Λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με αυτην την αποψηΝα κοιτάξετε την οικογενειακή σας συνοχή και τίποτα άλλο ......
ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!!!!!
Τα εχουμε ξαναπει , απο τις διαφωνίες μαθαίνεις τα περισσότερα πράγματα.Λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με αυτην την αποψη
Ισως ειναι και ο κυριος λογος που φτασαμε σε αυτα τα χαλια