Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ο θείος από την Γερμανία το ήπιε με μια επίσκεψη και σου χάλασε το κυνήγι
εμείς με τόσες παρέες και τόσα κυνήγια φάγαμε ένα φούτσο απ τα Τζουμέρκα .no.

Θες να έρθω αύριο να φας άλλον έναν ;
.very happy.

paidiatriki.JPG

Μετά το κυνήγι πηρα τον μικρό μου γιο και πήγαμε προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κέρκυρας σε μια προσπάθεια να μην κλείσει ή παιδιατρική κλινική.
Το παρον ήταν δυναμικό από τους γονείς, γιατί φαντάζεται ένα επείγον περιστατικό να πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο εκτός νησιού με ότι αυτό συνεπάγεται και μιλάμε για τα παιδιά μας που στο κάτω κάτω δε φταίνε τίποτα για τη κατάντια αυτής της χώρας. Αν έκοβαν λιγα ευρώ από τους παχυλους βουλευτικους μισθούς τους, την (ανεκδιηγιτη) χρηματοδότηση των κομμάτων τους και την σπατάλη δημοσίου χρήματος, δεν θα κινδύνευε κανένα νοσοκομείο και καμία κλινική να βάλει λουκέτο.
*Συγγνώμη για το .off topic.
Τι λές ρε Γιάννη ξόδεψαν τόσα λεφτά για να φτιάξουν καινούργιο νοσοκομείο και το άφησαν χωρίς προσωπικό.
Τελικά αυτό που μου έλεγε ένας γνωστός μου το καλοκαίρι, ότι πάνε δηλαδή να το κάνουνε Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, επιβεβαιώνεται.
Σκεφτείτε οι ανάγκες ενός νησιού, με τις δυσκολίες των θαλασσίων συγκοινωνιών των χειμώνα και τα εκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, να καλύπτονται από ένα Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας...
Τι να πεις κατάντια:(

Τι λές ρε Γιάννη ξόδεψαν τόσα λεφτά για να φτιάξουν καινούργιο νοσοκομείο και το άφησαν χωρίς προσωπικό.
Τελικά αυτό που μου έλεγε ένας γνωστός μου το καλοκαίρι, ότι πάνε δηλαδή να το κάνουνε Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, επιβεβαιώνεται.
Σκεφτείτε οι ανάγκες ενός νησιού, με τις δυσκολίες των θαλασσίων συγκοινωνιών των χειμώνα και τα εκατομμύρια ανθρώπων που κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, να καλύπτονται από ένα Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας...
Τι να πεις κατάντια:(
Τα ειπες όλα Σπύρο!

Να κοιτάξετε την οικογενειακή σας συνοχή και τίποτα άλλο ......
ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!!!!!
Λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με αυτην την αποψη
Ισως ειναι και ο κυριος λογος που φτασαμε σε αυτα τα χαλια
Καλησπερα αρχοντες και καληνυχτα
Αυριο εχει πρωινο εγερτηριο για να βγει το μεροκαματο

Καλημέρα συνάδελφοι κ καλα να περασετε σε οσους εξορμησουν σημερα!Μετα από μια αναπαυλα επεστρεψα στην διαδυκτιακη παρεα σας!

Λυπαμαι αλλα δεν συμφωνω με αυτην την αποψη
Ισως ειναι και ο κυριος λογος που φτασαμε σε αυτα τα χαλια
Τα εχουμε ξαναπει , απο τις διαφωνίες μαθαίνεις τα περισσότερα πράγματα.:)
Απ ότι καταλαβαίνω Κώστα εσύ μου λες αύριο να κάνω το εξής.
Να μην κοιτάξω ΜΟΝΟ την επιβίωση του εαυτού μου και της οικογένειας μου αλλά να φροντίσω να αναπτύξω την δουλεια μου για το γενικό καλό και ας κάνω μια τρυπα στο νερό σε προσωπικό επίπεδο , Ας μου παρει το κράτος το σύνολο των κερδών μου , ας μου βάλει χίλιες δυο τρικλοποδιές επειδή είδε οτι ανεβασα τους τζίρους μου αρα θα πρέπει να ελεγχθω ενδελεχώς μηπως ειμαι απατεώνας ( για το κρατος ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ειναι πρωτα απατεώνας ) , ας με αφήνει απροστάτευτο σε καθε λυκόρνιο τράπεζα που εποφθαλμιά ποτε θα σκοντάψω για να μου παρει το σπιτι ,ας μου κόψει τελειως την συνταξη που πλήρωνα ανελλιπώς ολη μου την ζωη και στήριζα το ασφαλιστικό συστημα , επειδη τόλμησα τα πεντε φραγκα που περίσσευαν να τα επενδύσω ωστε να εχω ενα έξτρα εισόδημα το οποιο το κρατος θεωρεί οτι μου φτάνει αρα θα μου κοψει την συνταξη .
Είναι πολλα ρε φίλε τα οποία με κάνουν να μην θέλω πια να συμμετέχω σε καποια συνολική προσπαθεια αφου πλεον είναι αποδεδειγμένα μάταιο.
Πιθανόν μια αιτία της σημερινής κατάστασης να ειναι η λογικη του κοιταω την πάρτη μου.
Εγω ολη μου την ζωη κοίταγα και το γενικό συμφέρον , οταν πλήρωνα ανελλιπώς το βουνο τους φόρους , τις εισφορές στο ΙΚΑ , τις εισφορές στο ταμειο μου (ΟΑΕΕ) κλπ ....και αισθανόμουν καλά μάλιστα.Τώρα μετα απο τις συνεχόμενες φαπες που έφαγα επειδη ΔΕΝ κοίταγα μόνο την πάρτη μου ,νομίζω ότι εφτασε η ώρα να την κοιτάξω.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους:)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back