Θα το απαγορεύσει και αυτο ο σεριφης.....μην περιμένετε να το αδιαση ο πρωθυπουργός και να επητρεψη το κυνηγι ...για μενα παει η χρονια..Καλησπερα σε ολουs .Ωρα να γυριζουμε σπιτι και ετοιμασια για κυνηγι ..... ( ΒΙΝΤΕΟ ) .
Να δεις στην μετά καραντινα εποχή άρμεγμα που έχει να πέσει που θα πρέπει να βοηθήσουμε τις αγορές.......να ορθοποδήσουνΓια πέρνα για αρμεγμα και άσε τα μπέ.
Βρε καλώς τον τον τσοπάνη!Καλησπερίζω το μαντρί.
Κι εγω μόλις ξεμπέρδεψα με τα γίδια και έβαλα να πιω εναν δυναμίτη στην κυριολεξία. Τσίπουρο απο Ζαμπέλα 4 χρόνων 23 γράδα !
Μόνο που αυτο που πίνω δεν ειναι για Αθήνα Γιωργη ,ειναι για κει πάνω στα ψηλά.Βρε καλώς τον τον τσοπάνη!
Εγώ το τελείωσα το καλό !!!... και τώρα το παλεύω με κάτι παλιοτσικουδιές που τις ανακάλυψα ξεχασμένες και δεν θυμάμαι από που και από πότε!!!![]()
Με αυτό δεν σε πιάνει κοβιντ με τίποτα χαχαΚαλησπερίζω το μαντρί.
Κι εγω μόλις ξεμπέρδεψα με τα γίδια και έβαλα να πιω εναν δυναμίτη στην κυριολεξία. Τσίπουρο απο Ζαμπέλα 4 χρόνων 23 γράδα !
Αν πιω λίγα ακόμη απ αυτό θα ειναι σίγουρα φανταστικήΚαλησπέρα κυριοι ....για την φετινή χρονιά θα λέμε ποσό φανταστική είναι
.