Καλωσήρθες, να χαίρεσαι την οικογένειά σου ...Να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τις ευχές σας. Ξυπνώντας με παιχνίδια με τον μικρό στο κρεβατι είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ενός ανθρώπου πιστεύω. Πρώτη μέρα Ελλάδα και ήδη απολαμβάνω τον ήλιο μας. Πήγα και αγόρασα μπαρμπούνια και σαρδέλες για το μεσημεριανό μας και όλα άψογα. Κάποια πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα μου έχουν λείψει πολύ. Καλό ΣΚ και πάλι σε όλους.
Καλώς ήρθες Βασίλη!Να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τις ευχές σας. Ξυπνώντας με παιχνίδια με τον μικρό στο κρεβατι είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ενός ανθρώπου πιστεύω. Πρώτη μέρα Ελλάδα και ήδη απολαμβάνω τον ήλιο μας. Πήγα και αγόρασα μπαρμπούνια και σαρδέλες για το μεσημεριανό μας και όλα άψογα. Κάποια πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα μου έχουν λείψει πολύ. Καλό ΣΚ και πάλι σε όλους.
Καλημέρα σας σύντροφοι καλό σαββατοκύριακο![]()
Να σαι καλα! Απολαυσε το!!! Τιποτα σαν τη οικογενεια!Να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τις ευχές σας. Ξυπνώντας με παιχνίδια με τον μικρό στο κρεβατι είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ενός ανθρώπου πιστεύω. Πρώτη μέρα Ελλάδα και ήδη απολαμβάνω τον ήλιο μας. Πήγα και αγόρασα μπαρμπούνια και σαρδέλες για το μεσημεριανό μας και όλα άψογα. Κάποια πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα μου έχουν λείψει πολύ. Καλό ΣΚ και πάλι σε όλους.
Καί πολυ σκοπευτήριοΚαλημέρα σας και να περάσετε όμορφα το ΣΚ με αναμνήσεις απο περυσι που αλωνίζατε βουνα , κάμπους,βαλτους.
Ωραία μερα σήμερα για ..... ποδήλατο ,αλλα και αύριο για κάρβουνα.
Καλος ηρθες βασιλη...Να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τις ευχές σας. Ξυπνώντας με παιχνίδια με τον μικρό στο κρεβατι είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ενός ανθρώπου πιστεύω. Πρώτη μέρα Ελλάδα και ήδη απολαμβάνω τον ήλιο μας. Πήγα και αγόρασα μπαρμπούνια και σαρδέλες για το μεσημεριανό μας και όλα άψογα. Κάποια πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα μου έχουν λείψει πολύ. Καλό ΣΚ και πάλι σε όλους.