Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα boy's
Κατέβηκα μια βόλτα για να δω τους δικούς μου Θεσσαλονίκη και είδα και κατάλαβα πόσο κορόιδα είμαστε.
Αντε να πω μόνο τον εαυτό μου μην παρεξηγηθεί κάνεις.
Κυκλοφορεί πολύς κόσμος έξω, πολλά αυτοκίνητα πολύς κόσμος γενικά σε περίοδο καραντίνας και κυρίως μετα από τόσα κρούσματα όπως μας λένε στην πόλη.
Πολλοί είναι αυτοί που που κάνουν το μεράκι τους μέσα αλλά και έξω από την πόλη και μόνο εμείς καθόμαστε μέσα.
Έλεγχος δεν υπάρχει και μ έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ούτε στις εισόδους - εξόδους της πόλης ούτε μέσα.
Το προηγούμενο ΣΚ που ανέβηκα στα μελισσακια μου είδα περιπολικό να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο έξω από χωριό πηγαίνοντας προς το όρος βερτισκο. Λίγο έξω από το χωριό πέντε βρύσες όποιος γνωρίζει.
Μάλλον είμαστε απειλεί για την κοινότητα και μας ελέγχουν τόσο.
Εγώ βαρέθηκα με την σαχλαμάρα τους.
Αν δεν γίνει κάτι και αυτήν την βδομάδα από το άλλο ΣΚ ανεβαίνω στα βουνά κι ας έρθουν εκεί να με βρουν.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ την κοροϊδία.
Όσο για την ΞΕ καλό ύπνο.
Εχασαν πολύ κόσμο και το βλέπω για διάλυση το μαγαζί.
Κρίμα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν κάνουν τίποτα οπότε δεν υπάρχουν.
Φιλαράκο λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα και έχεις απόλυτο δίκιο, αμα μας κραταγανε όλους μέσα και ορειβάτες και ποδηλάτες τα πάντα μέσα θα είχαμε και εμείς υπομονή να το υπομείνουμε και αυτό αλλά από την στιγμή που σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου και σε ξεχωρίζει σαν τον λεπρο χωρίς λόγο χωρίς επιχειρήματα τότε με το δίκιο σου και εσύ να βγεις έξω.

Καλησπέρα boy's
Κατέβηκα μια βόλτα για να δω τους δικούς μου Θεσσαλονίκη και είδα και κατάλαβα πόσο κορόιδα είμαστε.
Αντε να πω μόνο τον εαυτό μου μην παρεξηγηθεί κάνεις.
Κυκλοφορεί πολύς κόσμος έξω, πολλά αυτοκίνητα πολύς κόσμος γενικά σε περίοδο καραντίνας και κυρίως μετα από τόσα κρούσματα όπως μας λένε στην πόλη.
Πολλοί είναι αυτοί που που κάνουν το μεράκι τους μέσα αλλά και έξω από την πόλη και μόνο εμείς καθόμαστε μέσα.
Έλεγχος δεν υπάρχει και μ έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ούτε στις εισόδους - εξόδους της πόλης ούτε μέσα.
Το προηγούμενο ΣΚ που ανέβηκα στα μελισσακια μου είδα περιπολικό να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο έξω από χωριό πηγαίνοντας προς το όρος βερτισκο. Λίγο έξω από το χωριό πέντε βρύσες όποιος γνωρίζει.
Μάλλον είμαστε απειλεί για την κοινότητα και μας ελέγχουν τόσο.
Εγώ βαρέθηκα με την σαχλαμάρα τους.
Αν δεν γίνει κάτι και αυτήν την βδομάδα από το άλλο ΣΚ ανεβαίνω στα βουνά κι ας έρθουν εκεί να με βρουν.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ την κοροϊδία.
Όσο για την ΞΕ καλό ύπνο.
Εχασαν πολύ κόσμο και το βλέπω για διάλυση το μαγαζί.
Κρίμα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν κάνουν τίποτα οπότε δεν υπάρχουν.
Φιλαράκο λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα και έχεις απόλυτο δίκιο, αμα μας κραταγανε όλους μέσα και ορειβάτες και ποδηλάτες τα πάντα μέσα θα είχαμε και εμείς υπομονή να το υπομείνουμε και αυτό αλλά από την στιγμή που σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου και σε ξεχωρίζει σαν τον λεπρο χωρίς λόγο χωρίς επιχειρήματα τότε με το δίκιο σου και εσύ να βγεις έξω.
Εδώ ξύπνησαν μέχρι και τις μούμιες του δασαρχείου από τον αιώνιο ύπνο για τους κυνηγούς
Τετάρτη ξημερώματα είχε μπλόκο αστυνομία δασαρχείο σε κομβικό σημείο που περνάς για τα ορεινά
Χωρίς να θέλω να θίξω τυχόν άτομα που δουλεύουν στο δασαρχείο εδώ τουλάχιστον έτσι είναι και ήταν πάντα απόντες μόνο πριν τα Χριστούγεννα έβγαιναν παραδοσιακά μήπως πιάσουν κανέναν που έχει κόψει έλατο για να στολίσει

Εδώ ξύπνησαν μέχρι και τις μούμιες του δασαρχείου από τον αιώνιο ύπνο για τους κυνηγούς
Τετάρτη ξημερώματα είχε μπλόκο αστυνομία δασαρχείο σε κομβικό σημείο που περνάς για τα ορεινά
Χωρίς να θέλω να θίξω τυχόν άτομα που δουλεύουν στο δασαρχείο εδώ τουλάχιστον έτσι είναι και ήταν πάντα απόντες μόνο πριν τα Χριστούγεννα έβγαιναν παραδοσιακά μήπως πιάσουν κανέναν που έχει κόψει έλατο για να στολίσει
Είναι ακριβώς όπως το είπες.
Μούμιες σε βαθύ ύπνο.
Τις τελευταίες δύο βδομάδες τα τρια τσιπάκια του δασαρχειου Λαγκαδά είναι έξω.
Μεχρι πριν λίγο καιρο έβγαινε ένα κι αυτό ΑΝ τους βόλευε.
Τώρα βέβαια που βγαίνουν δεν μπορούν να κανουν και τίποτα εκτός από την ρουφιανιά στην αστυνομία ώστε να κάνει μπλόκο να πιάσει κανέναν.
Για κανέναν καρτεριτζη να πιάσουν ούτε να το συζητάς .
Τόσα χρόνια εδώ δεν άκουσα να έχουν πιάσει κανέναν ούτε και είδα κάποιο δελτίο τύπου που να το αναφέρει όπως έκανε η Θηροφυλακη.
Εδώ αν ήθελες κάτι για να ειδοποιήσεις επερνες τον Θηροφυλακα παρά αυτούς.
Και κανανε καλή δουλειά τα παιδιά εδώ (θηροφυλακες και μπράβο τους.

αυτα βλέπουν οι θηροφύλακες και συνδικαλιζονται ;)
Γιατί είναι κακός ο συνδικαλισμός;
Αν κάνουν την δουλειά τους και είναι σωστοί και να συνδικαλιστουν δεν με πειράζει και να υπαχθουν μπουν και στο υπεκα.
Το ζήτημα είναι να μην είναι σαν τους δεινόσαυρους του δασαρχειου.

Kαλησπερα παιδες.cofee.
Σημερα την ωρα που εφευγα για δουλεια εβγαινε
και ο γειτονας η γοργονα να παει για μπανιο.hair.
Προσεχε,μην αφηνεις μεσα στο αυτοκινητο κυνηγετικα,γραφουνε!!
Απαγορευεται το κυνηγι γιατι ειναι ασκοπη μετακινηση μου λεει!!
Προσεχε μην σε βουτηξει κανενας και σε σφηνωσει σε κανενα μπουκαλι
του λεω και εγω...Οτι τον ειπα φελλο ουτε που το καταλαβε...Αρε π@ουστη
μου!!Να μας κανουνε πλακα και τα αγγουρια,εκει φτασαμε δυστυχως!!

Kαλησπερα παιδες.cofee.
Σημερα την ωρα που εφευγα για δουλεια εβγαινε
και ο γειτονας η γοργονα να παει για μπανιο.hair.
Προσεχε,μην αφηνεις μεσα στο αυτοκινητο κυνηγετικα,γραφουνε!!
Απαγορευεται το κυνηγι γιατι ειναι ασκοπη μετακινηση μου λεει!!
Προσεχε μην σε βουτηξει κανενας και σε σφηνωσει σε κανενα μπουκαλι
του λεω και εγω...Οτι τον ειπα φελλο ουτε που το καταλαβε...Αρε π@ουστη
μου!!Να μας κανουνε πλακα και τα αγγουρια,εκει φτασαμε δυστυχως!!
Το μπανιο απαγορεύεται μονο με χαρτη γιατρου οτι κανη θαραπεια επητρεπετε

Το μπανιο απαγορεύεται μονο με χαρτη γιατρου οτι κανη θαραπεια επητρεπετε
Εγω ξερω οτι σχεδον καθε μερα βγαινει η φουσκα και παει Σουνιο για μπανιο.
Τωρα τι σκατα χαρτι εχει δεν ξερω...Εγω ειμαι ΚΥΝΗΓΟΣ!!Τι σχεση εχει αυτος??

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τις ευχές σας. Ξυπνώντας με παιχνίδια με τον μικρό στο κρεβατι είναι η μεγαλύτερη ευτυχία ενός ανθρώπου πιστεύω. Πρώτη μέρα Ελλάδα και ήδη απολαμβάνω τον ήλιο μας. Πήγα και αγόρασα μπαρμπούνια και σαρδέλες για το μεσημεριανό μας και όλα άψογα. Κάποια πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα μου έχουν λείψει πολύ. Καλό ΣΚ και πάλι σε όλους.
Καλώς ήρθες Βασίλη, καλά γιορτες να περάσεις με την οικογένειά σου

Status
Not open for further replies.
Back