Φιλαράκο λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα και έχεις απόλυτο δίκιο, αμα μας κραταγανε όλους μέσα και ορειβάτες και ποδηλάτες τα πάντα μέσα θα είχαμε και εμείς υπομονή να το υπομείνουμε και αυτό αλλά από την στιγμή που σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου και σε ξεχωρίζει σαν τον λεπρο χωρίς λόγο χωρίς επιχειρήματα τότε με το δίκιο σου και εσύ να βγεις έξω.Καλησπέρα boy's
Κατέβηκα μια βόλτα για να δω τους δικούς μου Θεσσαλονίκη και είδα και κατάλαβα πόσο κορόιδα είμαστε.
Αντε να πω μόνο τον εαυτό μου μην παρεξηγηθεί κάνεις.
Κυκλοφορεί πολύς κόσμος έξω, πολλά αυτοκίνητα πολύς κόσμος γενικά σε περίοδο καραντίνας και κυρίως μετα από τόσα κρούσματα όπως μας λένε στην πόλη.
Πολλοί είναι αυτοί που που κάνουν το μεράκι τους μέσα αλλά και έξω από την πόλη και μόνο εμείς καθόμαστε μέσα.
Έλεγχος δεν υπάρχει και μ έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ούτε στις εισόδους - εξόδους της πόλης ούτε μέσα.
Το προηγούμενο ΣΚ που ανέβηκα στα μελισσακια μου είδα περιπολικό να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο έξω από χωριό πηγαίνοντας προς το όρος βερτισκο. Λίγο έξω από το χωριό πέντε βρύσες όποιος γνωρίζει.
Μάλλον είμαστε απειλεί για την κοινότητα και μας ελέγχουν τόσο.
Εγώ βαρέθηκα με την σαχλαμάρα τους.
Αν δεν γίνει κάτι και αυτήν την βδομάδα από το άλλο ΣΚ ανεβαίνω στα βουνά κι ας έρθουν εκεί να με βρουν.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ την κοροϊδία.
Όσο για την ΞΕ καλό ύπνο.
Εχασαν πολύ κόσμο και το βλέπω για διάλυση το μαγαζί.
Κρίμα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δεν κάνουν τίποτα οπότε δεν υπάρχουν.