Μαλλον ο βλαχος εχει μπερδεψει τα υποβρυχια με τις ψαροβαρκες.Δεν ξέρει ο Πέτσας από ψάρεμα και ξέρεις εσύ;
Σου λεει ενα υποβρυχιο εχει πληρωμα 400,να μην εχει η βαρκα 30??
Μαλλον ο βλαχος εχει μπερδεψει τα υποβρυχια με τις ψαροβαρκες.Δεν ξέρει ο Πέτσας από ψάρεμα και ξέρεις εσύ;
Είναι Πέτσας! Όνομα και πράμα!Για τον Λετσα λες; Να τον πετύχεις πουθενά με φουλ ρεζερβουάρ και να τον περνάς μπρος πίσω μέχρι να μείνεις από βενζίνη...
Πέτσα θα μείνει μόλις αδειάσει το ρεζερβουάρ τελικαΕίναι Πέτσας! Όνομα και πράμα!
Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Εγω προτι χρονια στην ζωη μου που εχω μονο 1 κυχλα στο ψυγείο...τετοια εποχη ο καταψηχτης ηταν γεματος υδροβια και κυχλοκοτσιφα..Καλησπέρα αγοράκια.
Μετα απο ενα ωραίο στιφάδο με αγριοπεριστερα , τον πινω και με πίνει .
Εγώ είχα καμιά 15άρια και τις έψησα πριν 20 μέρες .Ρε που μας καταντησαν! Η τσιχλα , το απόλυτο μεζεδάκι που από τα παιδικά μου χρόνια ηταν καθε εβδομάδα στο τραπεζι, να απουσιάζει πλεον. Αν μας ανοίξουν τις πρώτες που θα παρω καθάρισμα , αλάτι, πιπερι, ριγανη, λεμόνι, επάλειψη με βιταμ και στο κάρβουνο κατευθείαν!!!!!!Εγω προτι χρονια στην ζωη μου που εχω μονο 1 κυχλα στο ψυγείο...τετοια εποχη ο καταψηχτης ηταν γεματος υδροβια και κυχλοκοτσιφα..![]()
Ολα γκιολα ρε...Ποιο λιμανι?Λιμάνι όλα λέμε.
Ένα είναι το Λιμάνι...!!!Ολα γκιολα ρε...Ποιο λιμανι?