Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μητσάρα, Μητσάρα, sk#$to^$ την κωλ@ρ@ ... .shake hands.
Είμαι πολύ περίεργος να μας πεις τι σου είπε η αστυνομία και ο αγροφύλακας ... :cool:

Γιώργο άστα να πάνε ρε φίλε.
Η αστυνομία μου είπε να πάρω τον αγροφύλακα ,ξέρεις αυτούς που ξέθαψε ο Πολύδωρας , γιατί αυτός είναι υπεύθυνος.Μου είπαν επίσης πως μπορώ να καταθέσω μήνυση κλπ κλπ.
Παίρνω λοιπόν τον αγροφύλακα ο οποίος νόμιζα οτι θα με δαγκώσει απο τηλεφώνου.Αυτος ζούσε ακόμη στο παρελθόν,τότε που σε ένα πανηγύρι εδώ στο χωριό στις 29 Αυγούστου του 1972,ήρθε ο αγροφύλακας και έκανε παρατήρηση στον πατέρα μου γιατί έτρωγε κονσέρβες ενώ ήταν νηστεία.Τότε που οι αγροφύλακες ήταν απλά ρουφιάνοι και τσάτσοι.
Μόλις του λέω το περιστατικό η πρώ τη του κουβέντα ήταν.." κι εγω περνάω απο κει αλλά δεν μου έχουν ορμήσει ποτέ "
Τρελαίνομαι και τον στρώνω και τον πάω γα....ντας.
Η ουσία είναι οτι αρνήθηκε την αρμοδιότητα επι του θέματος λόγω διάλυσης της αγροφυλακής οπότε και εντάχθηκε στο δασαρχείο.
Και τι να σου κάνω εγω ,μου λέει .Να πάω και να ψάξω εγω να βρω τίνος είναι τα σκυλιά ;μη μου φωνάζεις εμένα !
Ακολουθεί δευτερο ημίχρονο , οχι με υβριολόγιο αλλά με ένταση γιατί δεν ήθελε και να ακούσει.
Θεέ μου σε τι μπουρδέλο ζω !!!!
Καθε μέρα λέω στα παιδιά μου να σηκωθούν και να φύγουν απο δω .Δεν υπάρχει ελπίδα.Είναι σαν να τα βάζεις με τον ηλίθιο που δεν πρόκειται να τον νικήσεις ποτέ.

Γιώργο άστα να πάνε ρε φίλε.
Η αστυνομία μου είπε να πάρω τον αγροφύλακα ,ξέρεις αυτούς που ξέθαψε ο Πολύδωρας , γιατί αυτός είναι υπεύθυνος.Μου είπαν επίσης πως μπορώ να καταθέσω μήνυση κλπ κλπ.
Παίρνω λοιπόν τον αγροφύλακα ο οποίος νόμιζα οτι θα με δαγκώσει απο τηλεφώνου.Αυτος ζούσε ακόμη στο παρελθόν,τότε που σε ένα πανηγύρι εδώ στο χωριό στις 29 Αυγούστου του 1972,ήρθε ο αγροφύλακας και έκανε παρατήρηση στον πατέρα μου γιατί έτρωγε κονσέρβες ενώ ήταν νηστεία.Τότε που οι αγροφύλακες ήταν απλά ρουφιάνοι και τσάτσοι.
Μόλις του λέω το περιστατικό η πρώ τη του κουβέντα ήταν.." κι εγω περνάω απο κει αλλά δεν μου έχουν ορμήσει ποτέ "
Τρελαίνομαι και τον στρώνω και τον πάω γα....ντας.
Η ουσία είναι οτι αρνήθηκε την αρμοδιότητα επι του θέματος λόγω διάλυσης της αγροφυλακής οπότε και εντάχθηκε στο δασαρχείο.
Και τι να σου κάνω εγω ,μου λέει .Να πάω και να ψάξω εγω να βρω τίνος είναι τα σκυλιά ;μη μου φωνάζεις εμένα !
Ακολουθεί δευτερο ημίχρονο , οχι με υβριολόγιο αλλά με ένταση γιατί δεν ήθελε και να ακούσει.
Θεέ μου σε τι μπουρδέλο ζω !!!!
Καθε μέρα λέω στα παιδιά μου να σηκωθούν και να φύγουν απο δω .Δεν υπάρχει ελπίδα.Είναι σαν να τα βάζεις με τον ηλίθιο που δεν πρόκειται να τον νικήσεις ποτέ.
Κ αφου δεν υπαρχει αγροφυλακη αυτος τι παριστανει;;;;;α ρε ακομα κ τωρα τρωνε οι πουστηδες ενω ολοι μας εχουμε σφιξει το ζωναρι...ουστ καριολια

Επειδή είμαι τις 5,30 το πρωί στο πόδι μέχρι 6 το απόγευμα που επέστρεψα μάλλον θα παω για οριζοντίωση ,να δω λίγο αγώνα .Λίγο δηλ.λιγότερο απο ημίχρονο ..sarcastic.
Σήμερα επειδή ήμουνα σε καλό καρτέρι ήμουνα όλη μέρα όρθιος και στην τσίτα.

Καληνύχτα παλικάρια
image.php

assets_LARGE_t_11761_54151329_type12128.jpg

Την καλημέρα μου απο το χθεσινό καρτέρι.
Η θρμοκρασία 5 βαθμοί και ξαστεριά.Ιδανικός καιρός αλλά τα πουλιά που είναι
Ευτυχώς σήμερα δεν ειχα συνάντηση με τα σκυλιά .

καλημέρα όλη μέρα :)

Την καλημέρα μου απο το χθεσινό καρτέρι.
Η θρμοκρασία 5 βαθμοί και ξαστεριά.Ιδανικός καιρός αλλά τα πουλιά που είναι
Ευτυχώς σήμερα δεν ειχα συνάντηση με τα σκυλιά .
να σου κάνω λίγο γαβ γαβ;;;;
ίσως ήταν το γούρι σου
;)

Status
Not open for further replies.
Back