D
DrV
Άρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Αυτοτιμωρούμαι για τις φάσσες που δεν βρίσκω.Αφού καίγεσαι και εσύ φαντάζομαι την πίτσα πόσο δυναμίτη την έκανες...![]()
Άρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Αρρωσταίνουν μωρέ τα παλληκάρια ;Άρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Αυτοτιμωρούμαι για τις φάσσες που δεν βρίσκω.![]()
περαστικά ΒασίληΆρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Περαστικά Μπιλαρε! Ελπίζω να είμαι καλά αύριο και να μπορέσω να ανέβω μια βόλτα το ΣΚ. Πάντως αυτό που είχα προγραμματίσει δύσκολα το βλέπω να γίνεταιΆρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Ποιόν τσοπάνο ; ο μάλαξ εχει λίγα προβατα και δυό κωλόσκυλα και αυτός λείπει στα Γιάννενα και έρχεται όποτε του καπνίσει.Του την έχω στημένη να δω τι θα μου πει.Αν μου κάνει το "κουτσαβάκι" θα του κάνω μήνυση του καριόλη να πληρώσει και τη ζημιά.Δεν την πας δώρο στον τρσομπάνο με τα σκυλιά;![]()
Περαστικά Μπιλαρε! Ελπίζω να είμαι καλά αύριο και να μπορέσω να ανέβω μια βόλτα το ΣΚ. Πάντως αυτό που είχα προγραμματίσει δύσκολα το βλέπω να γίνεται
Περαστικά και σε εσένα Βασίλη..Άρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
Πότε επιστρέφεις Δημήτρη? Άσχετο αλλά να προσέχεις εκεί που πας!!!Δεν πειράζει ,μπορεί να το κάνουμε παρέα.![]()
Περαστικα Βασίλη, νίκησε ο Ολυμπιακός και ανέβασες πυρετό, τι να πεις!!!!Καλό μεσημέρι μάγκες! Σπίτι με πυρετο σήμερα...
Περαστικά Βασίλη, τι εγινε βρε παιδια, κοιμηθηκατε χωρίς κάλτσες.Άρρωστος και εγώ σα το συνονόματο, περαστικά μας...
αν δείς ποιοί είναι αρρωστοι ούτε εσώρουχο δεν φόραγανΠεραστικά Βασίλη, τι εγινε βρε παιδια, κοιμηθηκατε χωρίς κάλτσες.![]()
Περαστικά Βασίλη, τι εγινε βρε παιδια, κοιμηθηκατε χωρίς κάλτσες.![]()
αν δείς ποιοί είναι αρρωστοι ούτε εσώρουχο δεν φόραγαν![]()
καλό βράδυ
Γιάννη(corfu)όταν καληνυχτήσεις βάλε μου ρε φίλε ένα αρνάκι![]()
καλό βράδυ
Γιάννη(corfu)όταν καληνυχτήσεις βάλε μου ρε φίλε ένα αρνάκι![]()
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.Να βόσκει ή στη σούβλα; .xm.