Καλημέρα στην παρέα
και μετά ξύπνησες και άλλαξες κανάλιΣήμερα που λέτε μια και καθόμουνα λεω να ξαναπεταχτώ μέχρι το αστ.τμήμα για τα δελτια κατοχής.
Φτάνω στο τμήμα καο φρουρός ήταν ένα νεο παιδί ψηλό αλλά πολύ αδύνατο .Σαν τσιρος.Χτικιό σκέτο.
Μου λέει που να παω και με ρωτάω αν πηγαίνω για κυνήγι και που.Του λεω οτι οι περισσότερες εξορμήσεις ειναι στα περιξ της Βοιωτίας.
Απο κει ειμαι και εγω ,μου λέει.Το κατάλαβα απο την κορμοστασιά σου του λέω.
Δηλαδή ;με ρωτάει.
Να ,οσους ξέρω απο κει εχουν την ίδια κορμοστασιά σαν εσένα,του απαντάω και χαμογελώντας ανεβαίνω τις σκάλες λέγοντας μέσα μου.." όλα τα ζωντανά απο εκει χτικιασμένα ειναι σαν εσένα εκτός απο κάποιον" .
Ανεβαίνω στο αρμόδιο γραφείο και βρίσκω έναν λίγο στρουμπουλό κύριο ο οποίος θα με εξυπηρετούσε με τα δελτία.
Πανω στην κουβέντα με ρωταει που πηγαίνω για κυνήγι.Του ειπα οτι ήμουνα στα Τζουμέρκα και γύρισα προχθές.Απο που μου λεει ;απο κει ειμαι κι εγώ.Το φανταστηκα ,του απαντάω .Πως ;με ρωτάει και με κοιτάει με απορία.Απο την ευτραφή παρουσία του απαντάω και χαμογελάει.Ολα τα κυνήγια στα Τζουμέρκα ειναι "τούμπανα" του λέω όπως κι εσύ.Τότε γυρνάει και με κοιτάζει σκαναροντάς με απο πάνω μέχρι κάτω.Με υφος γεμάτο απορία λεει ..."μα κι εσύ απο τα Τζουμέρκα είσαι αλλά δεν εισαι ευτραφής ".
Εγω είμαι η εξαίρεση για τα Τζουμέρκα, του λέω , οπως ο φίλος μου ο βοιωτός για την Βοιωτία με τα χτικιασμένα .
Ε οχι και χτικιαριδες...μοντελακια ζουμπουρλουδικα ναι!και μετά ξύπνησες και άλλαξες κανάλι![]()
κι εγώ ήμουν χωριό από Σάββατο βράδυΝαι εκει ημουν!ειχαμε παει για κυνηγι και να δουμε και τις ελιες...απο τσιχλες κατι ειχε απο ελιες φολα φετος η βοιωτια δυστυχως.
Sorry.off![]()
το καλύτερο νέο είναι αυτό ΣπύροΚαλησπερίζω τους εκλεκτούς ''εν όπλοι'' συναδέρφους!!!
Μετά από μια βδομάδα τρεχάματα που είχα με ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού και πολύ αγαπητού μου προσώπου, που δεν μου άφησε χρόνο για κυνήγι και για κουβεντούλα 'δω μέσα, σήμερα επιτέλους, αφού όλα πήγαν κατ' ευχή, άναψα το τζάκι, άραξα δίπλα του και μπήκα να δω τι κάνετε...
Βέβαια μετά από μια βδομάδα, βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω από πιο θέμα να αρχίσω να διαβάζω νέα σας...![]()
Οχι Μακη!δεν ημασταν εμεις.Κατεβηκαμε σαραντι γυρω στις 14:00 και καθισαμε στον σταθη την ταβερνα για μαριδουλα (δεν ειχε πουρναροψαρο=προβατινα.)Ημασταν με ενα λευκο transporter syncro 3 ατομα.κι εγώ ήμουν χωριό από Σάββατο βράδυ
για να με τρελλάνεις πες μου τώρα ότι ήσασταν παρέα 4 ατομα με 1 ασημί 4Χ4 κατεβήκατε Σαράντι γύρω στης 10.30 και καθήσατε στου πρωην Σιδέρη ;;;;;![]()
Όντως Μάκη, μας ''κοψοχόλιασε'' την προηγούμενη βδομάδα, αλλά σήμερα που γύρισε σπίτι μετά από 10 μέρες νοσηλείας, το 1ο πράγμα που έκανε ήταν να πάει να δει το σκυλί του και να το βγάλει και μια κοντινή βολτούλατο καλύτερο νέο είναι αυτό Σπύρο![]()
εγω ήμουν στο Παναγιώτη τον Παληκάρη έφυγα 13.30 αφού κτυπήσαμε αυτό:Οχι Μακη!δεν ημασταν εμεις.Κατεβηκαμε σαραντι γυρω στις 14:00 και καθισαμε στον σταθη την ταβερνα για μαριδουλα (δεν ειχε πουρναροψαρο=προβατινα.)Ημασταν με ενα λευκο transporter syncro 3 ατομα.
Καλησπέρα Σπύρο.Καλησπερίζω τους εκλεκτούς ''εν όπλοι'' συναδέρφους!!!
Μετά από μια βδομάδα τρεχάματα που είχα με ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού και πολύ αγαπητού μου προσώπου, που δεν μου άφησε χρόνο για κυνήγι και για κουβεντούλα 'δω μέσα, σήμερα επιτέλους, αφού όλα πήγαν κατ' ευχή, άναψα το τζάκι, άραξα δίπλα του και μπήκα να δω τι κάνετε...
Βέβαια μετά από μια βδομάδα, βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω από πιο θέμα να αρχίσω να διαβάζω νέα σας...![]()