Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω τους εκλεκτούς ''εν όπλοι'' συναδέρφους!!!
Μετά από μια βδομάδα τρεχάματα που είχα με ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού και πολύ αγαπητού μου προσώπου, που δεν μου άφησε χρόνο για κυνήγι και για κουβεντούλα 'δω μέσα, σήμερα επιτέλους, αφού όλα πήγαν κατ' ευχή, άναψα το τζάκι, άραξα δίπλα του και μπήκα να δω τι κάνετε...
Βέβαια μετά από μια βδομάδα, βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω από πιο θέμα να αρχίσω να διαβάζω νέα σας....sarcastic.
Καλησπέρα Σπύρο.
Είδα οτι δεν έμπαινες καθόλου και φαντάστηκα οτι κάποιο μπλέξιμο θα έχεις. Ήθελα να σου στείλω μήνυμα να βρεθούμε στα Γιάννενα όταν θα κατέβαινα για ανεφοδιασμό η να ρίχναμε και καμιά ντουφεκιά και επιφυλάχτηκα .Τελικά έφυγα και γω βεβιασμένα απο πάνω λόγω προβλημάτων της μητέρας μου που ήταν Αθήνα.
Εύχομαι να είναι όλα καλά.

Καλησπέρα Σπύρο.
Είδα οτι δεν έμπαινες καθόλου και φαντάστηκα οτι κάποιο μπλέξιμο θα έχεις. Ήθελα να σου στείλω μήνυμα να βρεθούμε στα Γιάννενα όταν θα κατέβαινα για ανεφοδιασμό η να ρίχναμε και καμιά ντουφεκιά και επιφυλάχτηκα .Τελικά έφυγα και γω βεβιασμένα απο πάνω λόγω προβλημάτων της μητέρας μου που ήταν Αθήνα.
Εύχομαι να είναι όλα καλά.
Ναι ρε Δημήτρη το σκέφτηκα και γω, αλλά όλη τη βδομάδα ούτε να φάω καλά καλά δεν προλάβαινα, προσπαθούσα να συνδυάσω δουλειά, νοσοκομείο, φιλοξενία της γυναίκας και του γιού του θείου μου που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, να τρέξω για τις απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών...
άστα, αφού όλα πήγαν καλά χαλάλι του...
Η μητέρα σου όλα καλά?
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα ανέβεις, να είναι καλύτερα τα πράγματα και για τους δυό μας και να τα πούμε από κοντά.

Μετά από μια βδομάδα τρεχάματα που είχα με ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού και πολύ αγαπητού μου προσώπου, που δεν μου άφησε χρόνο για κυνήγι και για κουβεντούλα 'δω μέσα, σήμερα επιτέλους, αφού όλα πήγαν κατ' ευχή, άναψα το τζάκι, άραξα δίπλα του και μπήκα να δω τι κάνετε...
Βέβαια μετά από μια βδομάδα, βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω από πιο θέμα να αρχίσω να διαβάζω νέα σας....sarcastic.
Δεν πειράζει Σπυρο,αφου ολα τελείωσαν καλά τωρα απόλαυσετο......sarcastic.

Βέβαια μετά από μια βδομάδα, βλέπω έχω μείνει πολύ πίσω και δεν ξέρω από πιο θέμα να αρχίσω να διαβάζω νέα σας....sarcastic.[
Τελος καλο ολα καλα!!.well done.
Και ότι αναρωτιόμουν που είναι χαμένος ο Σπύρος..
ΥΓ το έθνος κυνηγι είχε σημερα dvd chapuis "χειροποίητα όπλα"αλλά δεν το πρόλαβα .buy buy.

Καληνύχτα παλικάρια μου, αποχωρώ γιατι εχω "αγώνα" αύριο. ;)

70fad15b4e6e13b94c732a0c141780c4.jpg

cebfcf87ceb9-cf83cf84cebf-cebaceb1cf81cf84ceb5cf81ceb9.jpg

Τελος καλο ολα καλα!!.well done.
Και ότι αναρωτιόμουν που είναι χαμένος ο Σπύρος..
ΥΓ το έθνος κυνηγι είχε σημερα dvd chapuis "χειροποίητα όπλα"αλλά δεν το πρόλαβα .buy buy.
Καλησπέρα Τάσο!
Το είχε βγάλει και παλιότερα, είναι κάπως παλιό βέβαια, αν μπεις στο YOUTUBE βρίσκεις και πιο πρόσφατα...
δείχνει πάντως τη φιλοσοφία της εταιρίας.

εγω ήμουν στο Παναγιώτη τον Παληκάρη έφυγα 13.30 αφού κτυπήσαμε αυτό:

free image uploading
Αυτα ειναι .well done.
Η καλυτερη παραλια με την ποιο βαθια και καταγαλανη θαλασσα ειναι εκει
Σπανιζουν τετοιες παραλιες στην Αττικοβοιωτια
Εχω ριξει βουτια εκει τελος Απριλη μετα απο ψαρεμα και μιλαμε την ακουσα στερεοφωνικα αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα να αντισταθω
Ειναι φοβερο μερος σκετο ησυχαστηριο αλλα μακρια απο την Αττικη γυρω στα 150 χλμ αποσταση

Καλημέρα αγόρια. Περιμένω να φεξει καλά, έχει λίγο τσυφα λόγω υγρασίας και πολλή μπουση. Ήδη οι λιγουρηδες γυρω γυρω έχουν τουφεκισει 2 πουλιά και έχω δει άλλη μια που βούτηξε στη τραφια. Για να δούμε τι θα μας ξημερώσει. Καλή συνέχεια.

Status
Not open for further replies.
Back