Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στους συναδελφους.Καλη διασκεδαση σε οσους πηραν βουνα!.cofee.
Και προσοχη γιατι μπορει να απεργούν και τα τσιχλακια στο πλευρο της φαπαριστερας που υπεγραψε τα μνημονια.Ε ρε τρελαααα

Last edited:
Καλημέρα.....
Έχω διαπιστώσει εδώ και λίγα χρόνια ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι για τη πραγματικότητα που ζούμε, για τον απλό λόγο ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να την αλλάξω !!
Άλλος παίζει τον ζουρνά και εγώ χορεύω....
Έκλεισα τη τιβί να μη τροφοδοτώ τη καθημερινότητά μου με επιπλέον άγχος και προσπαθώ να χωνέψω ότι σε αυτή τη μεριά της γης είμαι μόνος.

Καλημέρα.....
Έχω διαπιστώσει εδώ και λίγα χρόνια ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι για τη πραγματικότητα που ζούμε, για τον απλό λόγο ότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να την αλλάξω !!
Έκλεισα τη τιβί να μη τροφοδοτώ τη καθημερινότητά μου με επιπλέον άγχος και προσπαθώ να χωνέψω ότι σε αυτή τη μεριά της γης είμαι μόνος.

Ναι είσαι μόνος αφού έφτασες στα βάθη της ανατολής.
Και εγώ έκλεισα την τηλεόραση ,αλλά ο μισθός μειώνεται ,οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και το κράτος νταβατζής μου χτυπάει συνέχεια την πόρτα για φόρους.
Πως μπορώ να παραβλέψω ένα μεγάλο πρόβλημα της καθημερινότητας μου οταν το βλέπω να διογκώνεται συνεχώς;
Αυτές τις φιλοσοφίες σπουδάζεις εκει που βρίσκεσαι στην ανατολή ;
Αντε γύρνα πίσω ....

Δημήτρη εδώ στα βάθη της Ανατολής οι άνθρωποι, μέσα στην άγνοιά τους, ζουν με λιγότερα, πολύ λιγότερα και είναι ψιλο-ευχαριστημένοι....
Σαφώς και δεν δικαιολογώ τον ορυμαγδό των τελευταίων ετών αλλά νομοτελειακά θα επιβιώσουμε φτάνει να λησμονήσουμε την απλοχεριά των πολλων τελευταίων ετών...
Αφού μας έκατσε να ζούμε στην Ελλάδα, θα σκάσω και θα κολυμπήσω....λένε ότι αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις...τουλάχιστον προσπάθησε να το απολαύσεις..,
Γυρνάω το Σάββατο

Κατάφεραν ειδικά με την εφεύρεση του Αλέξη, να οδηγήσουν τον κόσμο σε αυτό το συμπέρασμα. Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι το λάθος ξεκινάει επειδή βαφτίζουμε "ΕΛΠΙΔΑ" ότι μας επιλέγουν σαν ελπίδα. Πιο πολύ από όλους φταίμε εμείς, όχι οι άλλοι. Το κακό είναι ότι ενώ γκρινιάζουμε και δεν μας αρέσει αυτό που γίνεται, μόλις ακούσουμε κάτι διαφορετικό θυμούμαστε όλοι την .... Βόρεια Κορέα !
Κρατάτε γερά λοιπόν αστοί φίλοι μου, μην χάσουμε τα προνόμια από τους φτωχούς ... .very funny.

Και στη χώρα μας παλιότερα πέρναγαν πολύ φτωχικά και δύσκολα .Η ζωή όμως προχωράει και κοιτάμε μπροστά.
Το μπροστά όμως έγινε εξαθλίωση και μάλιστα συνεχιζόμενη με την .."πρώτη φορά αριστερά".
Πως να παραβλέψεις αυτό που βιώνεις καθημερινά ;Δηλαδή να ζεις όλο και με λιγότερα τον μήνα ,να έχεις παιδιά ανεργα η δούλους του συστήματος των 360 € και να εισαι χαρούμενος ; και απο την άλλη η αποβλάκωση με τα ισοδύναμα , με την στήριξη των αδυνάτων και ενα σωρό άλλες παπαριές καλά κρατεί.

Last edited:
Καλησπέρα ρεμάλια :)

Κάθε μέρα στην ΕΡΤ1 και ώρα 19.30 έχει μια καταπληκτική εκπομπή ""ταξιδεύοντας στα πέρατα του κόσμου".
Ισως να είναι από τις μοναδικές στιγμές που αξίζει να ανοίξει κανείς την τηλεόραση.

Status
Not open for further replies.
Back