Κάποιος πρέπει να κρατάει και το τραπέζι, ρε παιδιά...
Σωστός γιατί αν έρθει ο Μάκης ,δεν θα βρούμε ούτε μεζέ.
Κάποιος πρέπει να κρατάει και το τραπέζι, ρε παιδιά...
Σωστός γιατί αν έρθει ο Μάκης ,δεν θα βρούμε ούτε μεζέ.
Είχα την τύχη να κατέβω δύο φορές και να τελειώσουμε τη διαδρομή στο γεφύρι της Πλάκας. Μετά το πέσιμο του γεφυριου πιστεύω ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση η διαδρομή.Όντως Στέφανε.Ξεφεύγει απο τα όρια του ράφτινγκ.Η διαδρομή μεσα στο φαράγγι ,οι καταρράκτες και τα νερά που τρέχουν απο παντού σε συνδυασμό με τόσα άλλα κάνουν την διαδρομή ανεπανάληπτη
Ειναι δημητριακό που καλλιεργούσαν στα αρχαία χρόνια πλούσιο σε βιταμίνες κτλ και βγήκε πάλι στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια θελημενης απουσίας να το πω;δεν ξέρω
Το μεταφέρω εδω...Απαγορεύτηκε η καλλιέργειά του από εποχής ελ βενιζέλου λόγω σκοπιμοτήτων.Μια απαγόρευση που επίσημα δεν άρθηκε ποτε
Ευχαριστώ, διάβασα γιαυτό τελευταία.Απαγορεύτηκε η καλλιέργειά του από εποχής ελ βενιζέλου λόγω σκοπιμοτήτων.Μια απαγόρευση που επίσημα δεν άρθηκε ποτε
Ευχαριστώ, διάβασα γιαυτό τελευταία.
Το ανακατευεις Δημήτρη μέσα στο ζυμαρι του ψωμιού;
Η γυναίκα μου βάζει αλλα σπορακια.
καληνύχτα!
Κιεμεις με ολικής και με σπορακια διαφορα φτιάχνουμε το ψωμί.Μπορεις να το ανακατέψεις αν θέλεις με άσπρο αλεύρι η με ολικής.Ομως ειναι προτιμότερο να κανεις ψωμί απο σκέτη Ζεα.Ειναι όμως ακριβή.Εγω την πήρα 3 € το κιλό όταν τα άλλα τα παίρνω 0,80
Εμεις στο σπίτι ,εδώ και 20 χρόνια ,κάνουμε ψωμί ως επιτοπλείστον με αλεύρι ολικής άλεσης.
https://www.google.gr/search?q=βρυζα δημητριακο&ie=utf-8&oe=utf-8&client=ubuntu&channel=fs&gfe_rd=cr&ei=yJ9HVuXQMbCz8wfZwpXwAg&gws_rd=ssl
Σωστός γιατί αν έρθει ο Μάκης ,δεν θα βρούμε ούτε μεζέ.
δεν ξεχνώ .badboys.
Σε αυτή την περίπτωση δεν εγγυώμαι τίποτα...
Μιλάμε για άνισο αγώνα![]()
πάρε χαρτί και μολύβι ανεξίτηλοΜοσχαροκεφαλη λαδοκολλα .xm.
Θελω συνταγη .seveys.