Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πάνε χρόνια κυνηγούσα τσίχλες στο Γραμματικό και είχε αρκετές
έρχεται σε μια στιγμή η κυρά Μαλιώ που είχε μαντρί με τον μπαρπα Νίκο στην περιοχή και τους οποίους γνώριζα απ όταν υπηρετούσα εκεί
έντρομη μου λέει έχεις κινητο;;;; πήρε φωτιά και κινδυνεύει το μαντρί
πήραμε τηλ. τον γιό της και σε 1 ώρα ήρθε με την πυροσβετική
αφού έσβησαν την φωτιά,γυρίζοντας το πυροσβεστικό όχημα βάζει την σειρήνα,πιο πολύ για αστείο,από απόσταση 500 μέτρων που ερχόταν
σηκώθηκε τόση τσίχλα διαδοχικά και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό γέμισα 3 φορές και πήρα 6 τσίχλες
σταματήσαν τα παιδιά και τους λέω δεν κάθεστε 1 ωρίτσα να βαράτε την σειρήνα;;;; έκανα καλή δουλειά
γέλασαν και μου είπαν έχεις να μας δώσεις καμμιά τσίχλα για μεζέ;;
είχα αν θυμάμαι καλά πάνω από 15 τους τις έδωσα έφυγαν και έβαλαν την σειρήνα μέχρι που χάθηκε ο ήχος της από την απόσταση
.big smile.

Εννοείς αναλυτικά ότι πήραμε τα τ.μ. επί αυτό το συντελστή κλπ κλπ; Αν εννοείς αυτό δεν φαίνεται κάπου και πρέπει να ζητήσεις στο λογιστή σου να στο υπολογίσει. Μπορείς βέβαια να ψάξεις από μόνος σου τον εν λόγω νόμο.

Ναι Μάνο αυτό εννοούσα. Καλά αφού υπολόγισαν το ποσό, τόσο δύσκολο ήταν μας δείξουν το πως; .xm.

καλο μεσημερι κυριακης παρεα.μολις τωρα ξυπνησα γιατι εχθες τελειωσαμε νωρις το πρωι.καλη παρεα πολυ καλο κρασι μπορειτε να καταλαβετε τι εγινε.οριστε λιγα παραδειγματα
VYObLWk.jpg

2avSDXv.jpg

5RKtbkG.jpg

MDvfwcP.jpg

οπως καταλαβατε εγω εκανα το φωτογραφο
Βλέπω καλά; Πορτοκαλάδα και κόκα κόλα σε κρητικό τραπέζι;Δεν το πιστεύω!

Status
Not open for further replies.
Back