Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περαστικά Τάσο. Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, για 10 μέρες, τώρα πάντως είμαι αρκετά καλύτερα. Πάντως δεν έκανα πυρετό, ούτε ένιωθα αδυναμία ή κάτι άλλο, μόνο πότε-πότε βήχα (τσιγαρόβηχα) και ... να βγάζω από τη μύτη ... μπόλικο πράμα - αηδία! :mad: Έτσι δεν βγήκα εκτός προγράμματος, ούτε για δουλειές ούτε για το κυνήγι, μόνο που έπρεπε να έχω όλες τις τσέπες γεμάτες χαρτομάντηλα ή χαρτοπετσέτες! :D
Όσο για τη μάνα ... τα ίδια τραβάω κι εγώ! Αλλά ... τι να κάνουμε που ... μάνα είναι μόνο μια! .big smile.
.sarcastic.
Ευχαριστώ Στελιο.
Όσο για τα χαρτομαντηλα δεν με έφτανε ολόκληρο εργοστάσιο χτες κ το γύρισα σε χαρτί κουζίνας για να αντέχει...sarcastic.

Καλησπέρα, πριν από λίγο γύρισα από το σκοπευτήριο. Με τέτοιο καιρό δεν μπορούσα να κάτσω μέσα! Να πάω για κυνήγι δεν προλάβαινα, οπότε πετάχτηκα εκεί, με τη σκέψη αν βρω παρέα να ρίξω καμιά πούλα, αλλιώς να ρίξω μερικά φυσέκια στον πίνακα. Όταν έφτασα δεν ήταν κανείς (πελάτης), έκατσα λίγο με τον Τάκη (τον υπάλληλο), αλλά πριν προλάβω καλά-καλά να κάνω ένα τσιγάρο ήρθε άλλος ένας φίλος. Έτσι ρίξαμε μια πούλα χαλαρά - χαλαρά, χωρίς το άγχος του χρόνου λόγω πολυκοσμίας που είχαμε το καλοκαίρι ... μια χαρά ήταν, το ευχαριστήθηκα! :)

Μπραβο Στελιο.well done.
Χρειάζεται η προπόνηση..
Εγώ ούτε ξέρω τι χρώμα έχουν τα πιατακια.buy buy.
Από πιατακια του γλυκού κάτι σκαμπαζω...sarcastic.
Εγω τι να πω που το είχα δίπλα στο σπίτι μου και όταν άρχισα να πηγαίνω το έκλεισαν...;.buy buy.
Ακούω καμιά τουφεκια καμιά φορά και τρέχω στο μπαλκόνι να δω αν έχει φώτα αναμμένα!
Κατέβα καμιά βόλτα Αθήνα... Ευχαρίστως να πάμε και σκοπευτήριο και κυνήγι!

Κατέβα καμιά βόλτα Αθήνα... Ευχαρίστως να πάμε και σκοπευτήριο και κυνήγι!
Στέφανε Ευχαριστω ρε φίλε..
Το πρώτο δεν με συγκινεί καθόλου..παρόλο που βελτιωνει κατά πολυ κάποιον κυνηγό με εμφανή αποτελέσματα.
Είμαι δυστυχώς κ εγώ αυτοδίδακτος κ όταν είσαι αυτοδίδακτος λάθη γίνονται.Το καλό ειναι που από πιτσιρικάς σκοπεύω διοφθαλμα όταν όλοι η γνωστοί μου έκλειναν το μάτι..

Καλησπέρα μάγκες. Αύριο έρχεται μια Ολλανδέζα στο γραφείο και θα μας φέρει κάτι κεικ με χόρτα λέει...τι να εννοεί άραγε?.my man.
Αμέσως ρε να πάει το μυαλό σου στο πονηρό , έτσι λένε οι Ολλανδοί την σπανακόπιτα .yel.

Καλησπέρα μάγκες. Αύριο έρχεται μια Ολλανδέζα στο γραφείο και θα μας φέρει κάτι κεικ με χόρτα λέει...τι να εννοεί άραγε?.my man.
δοκιμασε κ πες μας.goodboy.
όχι μην τον ακούς μην τα φας και μην της πείς ότι είσαι κυνηγός μέχρι να δείς τα πιστεύω και τις προθέσεις της .lazy.

Όταν πάει στην τουαλέτα ,ρώτα τη αν έχει μαζί εκείνη την Ολλανδική πατέντα για να κατουράνε οι γυναίκες όρθιες σε αντρικές τουαλέτες.
Πόσο μαλάκες είναι αυτοι οι Ολλανδοι ....

Όταν πάει στην τουαλέτα ,ρώτα τη αν έχει μαζί εκείνη την Ολλανδική πατέντα για να κατουράνε οι γυναίκες όρθιες σε αντρικές τουαλέτες.
Πόσο μαλάκες είναι αυτοι οι Ολλανδοι ....
που τα ξέρεις αυτά μωρή μουχρίτσα;;;;;; .xm..asking.

Status
Not open for further replies.
Back