Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν πάει στην τουαλέτα ,ρώτα τη αν έχει μαζί εκείνη την Ολλανδική πατέντα για να κατουράνε οι γυναίκες όρθιες σε αντρικές τουαλέτες.
Πόσο μαλάκες είναι αυτοι οι Ολλανδοι ....
Θα την ρωτήσω....big smile..big smile..big smile.

Καλησπέρα σε όλους, περαστικά στους άρρωστους και εγώ από τότε που σας είπα ότι είμαι άρρωστος ακόμα μπουκωμένος είμαι και έχω κάνει πλούσιες τη Softex και τη Delica...
Παρακαλώ πολύ τη διαχείρηση του φόρουμ να βάλει ένα όριο στις ημερήσιες δημοσιεύσεις περί φαγητού και οινοποσίας, διότι κάποιοι είμαστε 1000χλμ μακριά από τα σπίτια μας και πονάει η καρδιά μας όταν βλέπουμε τα φαγοπότια και εμείς τη βγάζουμε με καμιά σουπίτσα/μακαρόνια σκέτα ή πιτόγυρο .buy buy.
Όσο για τα της Γαλλίας τι να πω... Όταν πληρώνεις για να εξοπλίζεις το ISIS και να σφάζονται εκεί κάτω, δεν θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ μετά;
Και όταν εμείς είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε και όλα αυτά τα καλόπαιδα μπαίνουν από εμάς ανενόχλητα στην Ευρώπη... πως να μην γίνουν αυτά;;:(:mad:

http://pswnio.gr/archives/3300

gadgets-that-allow-women-to-pee-like-men-p-mate-480x640.jpg

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους, περαστικά στους άρρωστους και εγώ από τότε που σας είπα ότι είμαι άρρωστος ακόμα μπουκωμένος είμαι και έχω κάνει πλούσιες τη Softex και τη Delica...
Παρακαλώ πολύ τη διαχείρηση του φόρουμ να βάλει ένα όριο στις ημερήσιες δημοσιεύσεις περί φαγητού και οινοποσίας, διότι κάποιοι είμαστε 1000χλμ μακριά από τα σπίτια μας και πονάει η καρδιά μας όταν βλέπουμε τα φαγοπότια και εμείς τη βγάζουμε με καμιά σουπίτσα/μακαρόνια σκέτα ή πιτόγυρο .buy buy.
Όσο για τα της Γαλλίας τι να πω... Όταν πληρώνεις για να εξοπλίζεις το ISIS και να σφάζονται εκεί κάτω, δεν θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ μετά;
Και όταν εμείς είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε και όλα αυτά τα καλόπαιδα μπαίνουν από εμάς ανενόχλητα στην Ευρώπη... πως να μην γίνουν αυτά;;:(:mad:
γειά σου ρε Βασίλη :)

• Like
Reactions: DrV
Και όταν εμείς είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε και όλα αυτά τα καλόπαιδα μπαίνουν από εμάς ανενόχλητα στην Ευρώπη... πως να μην γίνουν αυτά;
;:(:mad:
Περαστικά και σε σένα Βασίλη.
Οσο για αυτούς που αναφέρεσαι ,ας μας πουν οι Γάλλοι πως μπήκε στην χώρα τους το συγκεκριμένο άτομο.Το διαβατήριό του είχε σφραγίδα μόνο απο την Ελλάδα.

Καλησπέρα σε όλους και περαστικά στους μισούς απο' δω μέσα που είναι άρρωστοι...
Λές να είναι κολλητικό και να κολλήσουμε και οι υπόλοιποι?.sarcastic.
.asking.Τι είναι αυτό ρε Δημήτρη?
Άλλο ένα κάστρο των ανδρών γκρεμίστηκε...
Τώρα πλέον η κλασσική απάντηση '' Δε με νοιάζει, γερό να είναι και να κατουράει όρθιο'' στην ερώτηση ''τι παιδί θέλεις'' έχασε κάθε έννοια.sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους και περαστικά στους μισούς απο' δω μέσα που είναι άρρωστοι...
Λές να είναι κολλητικό και να κολλήσουμε και οι υπόλοιποι?.sarcastic.

.asking.Τι είναι αυτό ρε Δημήτρη?
Άλλο ένα κάστρο των ανδρών γκρεμίστηκε...
Τώρα πλέον η κλασσική απάντηση '' Δε με νοιάζει, γερό να είναι και να κατουράει όρθιο'' στην ερώτηση ''τι παιδί θέλεις'' έχασε κάθε έννοια.sarcastic.
Μπααα , νομίζω ότι είχε χαθεί προ πολλού Σπύρο.

Βασίλη πραγματικά πιστεύεις ότι μια τρομοκρατική οργάνωση, αν πρόκειται για κάτι τέτοιο γιατί εγώ αμφιβάλω, περιμένει να λειτουργήσει ανάλογα με την Ελληνική πολιτική των συνόρων της Ελλάδας; .what.
Πραγματικά νόμιζα ότι τέτοια επιχειρήματα βρίσκουν ανταπόκριση μόνο σε αγράμματους ... .fff. ... και όχι σε μελλοντικούς επιστήμονες.
Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι ότι αυτοί που έριξαν τα αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους είχαν περάσει από την Ελλάδα ... .asking.

Καλησπέρα μάγκες. Αύριο έρχεται μια Ολλανδέζα στο γραφείο και θα μας φέρει κάτι κεικ με χόρτα λέει...τι να εννοεί άραγε?.my man.

Τι χορτόπιτα και μ@λ@κίες... Καλά έκανες και ρώτησες... Πήγαινέ την για πατσά και εκεί να δεις μαστούρα η γκόμενα.... .sarcastic.

Καλησπέρα καρτνάσια

Status
Not open for further replies.
Back