Αυτον τον καιρό θέλουν τα δικαννα σου...Χαιρετώ την παρέα, μας ξύρισε σήμερα το κρύο και το ψιλόβροχο μας έφερε στο σπίτι μούσκεμα.Στα 800 μέτρα υψόμετρο έμαθα ρίχνει χιόνι!!!
Πες το ψέματα!!! Με ξεροβόρι ξέρεις τι γίνεται;;; Άστο καλύτερα μην ξέρεις!!!!Αυτον τον καιρό θέλουν τα δικαννα σου...
Πες μας γέροντα...Πες το ψέματα!!! Με ξεροβόρι ξέρεις τι γίνεται;;; Άστο καλύτερα μην ξέρεις!!!!
Θα έρθεις μαζί να δεις!!Πες μας γέροντα...
Σιγά μην του δείξω τα καρτερια μου. Να τον πας εσύ στα δικά σου!Θα έρθεις μαζί να δεις!!
Καλησπερα παιδες! Μπραβο Αριστο.....ευχομαι σε λιγο καιρο να μεινει ως αναμνηση αυτη η κακια εμπειρια.......καλη δυναμη
Καλησπέρα. Όλη μέρα πολύ νερό χωρίς αερα! Απο τα 800 αφαίρεσε 500 και έχει το υψόμετρο! Η χιονομανα Στενή έχει βάλει τα γιορτινά της και η Διρφη απλα θάβεται!!! Τα ορεινά μου καρτερια έχουν γανουδα απο το μεσημέρι!!!!Χαιρετώ την παρέα, μας ξύρισε σήμερα το κρύο και το ψιλόβροχο μας έφερε στο σπίτι μούσκεμα.Στα 800 μέτρα υψόμετρο έμαθα ρίχνει χιόνι!!!
Ωρε τι έχει να γίνει το σκ!!!Καλησπέρα. Όλη μέρα πολύ νερό χωρίς αερα! Απο τα 800 αφαίρεσε 500 και έχει το υψόμετρο! Η χιονομανα Στενή έχει βάλει τα γιορτινά της και η Διρφη απλα θάβεται!!! Τα ορεινά μου καρτερια έχουν γανουδα απο το μεσημέρι!!!!
Το Σάββατο ότι κάνουμε γιατί Κυριακή δείχνει ακόμα χειροτερο καιρο απο τον σημερινό και έπεται και συνέχεια!!!Ωρε τι έχει να γίνει το σκ!!!
Χτες βράδυ πέτυχα τυχαία μια σκηνή στην γη της ελιάς στο mega....Καλό μεσημέρι σε όλους !!!