Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερεςςςςςςςς

Που είσαστε ρε ρεμαλια;;;;;;

Δηλαδη αλλη δουλεια απο .sex hard.δεν κανετε;;;;.asking.

Ζήτω στα λαμόγια που μας γδέρνουν ανεξέλεγκτα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου σε ορθοπεδικό για τη μέση της. Μας γράφει ακτινογραφία και στο χαρτί έγραφε ποσό 6€ και κάτι με συμμετοχή 1€ και κάτι. Πάμε να την βγάλουμε σε ιδιωτικό ακτινολογικό που βρισκόταν κοντά στον ορθοπεδικό και μας λένε ότι κοστίζει 30€. Ρώτησα γιατί και μου το δικαιολόγησε ότι βγάζουν ψηφιακή ακτινογραφία και αυτή δεν δικαιολογείται! .fiurius. Και το καλύτερο; Κράτησαν και το χαρτί του γιατρού... .fiurius. (βέβαια δεν με άφησε η γυναίκα μου να το ζητήσω πίσω)...

Ζήτω στα λαμόγια που μας γδέρνουν ανεξέλεγκτα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου σε ορθοπεδικό για τη μέση της. Μας γράφει ακτινογραφία και στο χαρτί έγραφε ποσό 6€ και κάτι με συμμετοχή 1€ και κάτι. Πάμε να την βγάλουμε σε ιδιωτικό ακτινολογικό που βρισκόταν κοντά στον ορθοπεδικό και μας λένε ότι κοστίζει 30€. Ρώτησα γιατί και μου το δικαιολόγησε ότι βγάζουν ψηφιακή ακτινογραφία και αυτή δεν δικαιολογείται! .fiurius. Και το καλύτερο; Κράτησαν και το χαρτί του γιατρού... .fiurius. (βέβαια δεν με άφησε η γυναίκα μου να το ζητήσω πίσω)...
.kkk.

Χρηστο , μην δώσεις ούτε ενα ευρω σε άχρηστες ακτινογραφίας.Δεν βοηθούν πουθενά και είναι χάσιμο χρόνου.
Να της γράψουν μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει με την μέση της.
Οτι θες για θέματα μέσης να με πάρεις τηλεφωνο.
Τα έχω δοκιμάσει όλα.....

Χρηστο , μην δώσεις ούτε ενα ευρω σε άχρηστες ακτινογραφίας.Δεν βοηθούν πουθενά και είναι χάσιμο χρόνου.
Να της γράψουν μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει με την μέση της.
Οτι θες για θέματα μέσης να με πάρεις τηλεφωνο.
Τα έχω δοκιμάσει όλα.....

Διονύση εδώ είμαστε! Αφού είδε ο γιατρός την ακτινογραφία, της έγραψε να κάνει και μαγνητική. Ευτυχώς για την μαγνητική μας είπε ότι πληρώνουμε ότι γράφει το χαρτί. Κοστίζει 200€ και κάτι με συμμετοχή περίπου 15€...
Όπως είπες Διονύση, η ακτινογραφία βγήκε τσάμπα. Εκτός αν επειδή ήθελε ο γιατρός να δει κάτι άμεσα...

Να Μην παει σε χειροπρακτικούς
Να μην παιρνει πολλά αντιφλεγμονώδη.
Να μην ακούει τον καθέναν.
Να μην πάψει να κινείται.....και ας πονάει.

Να ξεκινήσει να γυμνάζει την μέση της .
Να χάσει βάρος .
Να παει σε καλό νευροχειρούργο με την μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι έχει.
Να εχει υπομονή...

Να Μην παει σε χειροπρακτικούς
Να μην παιρνει πολλά αντιφλεγμονώδη.
Να μην ακούει τον καθέναν.
Να μην πάψει να κινείται.....και ας πονάει.

Να ξεκινήσει να γυμνάζει την μέση της .
Να χάσει βάρος .
Να παει σε καλό νευροχειρούργο με την μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι έχει.
Να εχει υπομονή...

Θα της τα πω. Μόνη ένσταση για το βάρος γιατί είναι αδύνατη (ό, τι αφήνει το τρώω εγώ .sarcastic. ). Όσον αφορά τον νευροχειρουργό, ο ορθοπεδικός μας είπε ότι ευτυχώς ο πόνος δεν έχει σχέση με νεύρο...

καλησπέρα παίχται...
επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου είχα πάει το φάδερ για το πόδι... μπήκε ναρθηκας-γύψος και επανέλεγχος σε μια εβδομάδα...

Αυριο έχω άδεια και προβλέπεται ολοήμερο κυνήγι κίχλης με τον τζιχάντ...

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι με τα ..οικοδομικά υλικά !!!

Αύριο θέλουμε ρεπόρτο από την έξοδο με τον Τζιχαντιστή μακελάρη πτερωτών

Πρώτα να ευχηθώ περαστικά στη γυναίκα σου Χρήστο.
Καθημερινά ο κόσμος βιώνει το νταβαντζιλίκι του συστήματος στο πετσί του.Ενα νταβατζιλίκι που επιβλήθηκε για την δήθεν σωτηρία του συστήματος και της χώρας από ανθρώπους που σαν σκοπό είχαν να αναστήσουν τα διαγνωστικά κέντρα και να τα κάνουν να ξεφυτρώνουν 100δες σαν μανιτάρια .Όλα αυτά ε βάρος των ασφαλισμένων που πλήρωναν και πληρώνουν μια ζωή για κάτι που δεν απολαμβάνουν.
Προχθές πήγαμε την μητέρα μου σε διαγνωστικό για εξετάσεις αιματολογικές γραμμένες από νευρολόγο. ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ 40 € !!!! Γιατί ; γιατί κάποια κοστιζε 18 € και δεν την δικαιολογούσε ο ΕΟΠΥΥ και επίσης μας είπαν πως δεν έπρεπε ο γιατρός να τις γράψει όλες μαζί .Επρεπε να ξαναπάτε στον γιατρό δεύτερη φορά να σας έγραφε τις υπόλοιπες.
Δηλαδή ,να πηγαίνουμε δυο φορές στον γιατρό για πληρώνεται διπλά και δυο φορές για τις εξετάσεις .Και πέρα από το οικονομικό ,όταν έχει να κάνει με ανθρώπους μιας ηλικίας δεν μπορεί να τους τρέχεις κάθε μέρα στο γιατρό.
ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ απο αυτούς που μεθαύριο τολμούν να ζητάν την ψήφο μας βάζοντάς μας σε διλήμματα για μια ακόμη φορά όπως δεκάδες χρόνια τώρα .
Φτου σας ΚΑΡΙΟΛΙΑ !.

Καλημέρα, ρε Ζολώ μην μας πρήζεις πρωί-πρωί :)
Ιδιωτική πρωτοβουλία θέλει ο κόσμος, το τσάμπα σημαίνει κρατικό και κάθε τι κρατικό παραπέμπει σε Σοβιετία.
Αν θέλεις φιλαράκι τσάμπα υγεία να πας στην Β.Κορέα... ώχουυυυυ .yel.

Status
Not open for further replies.
Back