γειά σου ρε ΓιώργηΤην καλησπέρα μου σε όλους.
εγώ μόλις γύρισα από φωτογραφική νυχτερινή βόλταΚαλησπερεςςςςςςςς
Που είσαστε ρε ρεμαλια;;;;;;
Δηλαδη αλλη δουλεια απο δεν κανετε;;;;.asking.
.kkk.Ζήτω στα λαμόγια που μας γδέρνουν ανεξέλεγκτα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου σε ορθοπεδικό για τη μέση της. Μας γράφει ακτινογραφία και στο χαρτί έγραφε ποσό 6€ και κάτι με συμμετοχή 1€ και κάτι. Πάμε να την βγάλουμε σε ιδιωτικό ακτινολογικό που βρισκόταν κοντά στον ορθοπεδικό και μας λένε ότι κοστίζει 30€. Ρώτησα γιατί και μου το δικαιολόγησε ότι βγάζουν ψηφιακή ακτινογραφία και αυτή δεν δικαιολογείται! Και το καλύτερο; Κράτησαν και το χαρτί του γιατρού... (βέβαια δεν με άφησε η γυναίκα μου να το ζητήσω πίσω)...
Χρηστο , μην δώσεις ούτε ενα ευρω σε άχρηστες ακτινογραφίας.Δεν βοηθούν πουθενά και είναι χάσιμο χρόνου.Ζήτω στα λαμόγια που μας γδέρνουν ανεξέλεγκτα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου σε ορθοπεδικό για τη μέση της. Μας γράφει ακτινογραφία και στο χαρτί έγραφε ποσό 6€ και κάτι με συμμετοχή 1€ και κάτι. Πάμε να την βγάλουμε σε ιδιωτικό ακτινολογικό που βρισκόταν κοντά στον ορθοπεδικό και μας λένε ότι κοστίζει 30€. Ρώτησα γιατί και μου το δικαιολόγησε ότι βγάζουν ψηφιακή ακτινογραφία και αυτή δεν δικαιολογείται! Και το καλύτερο; Κράτησαν και το χαρτί του γιατρού... (βέβαια δεν με άφησε η γυναίκα μου να το ζητήσω πίσω)...
Χρηστο , μην δώσεις ούτε ενα ευρω σε άχρηστες ακτινογραφίας.Δεν βοηθούν πουθενά και είναι χάσιμο χρόνου.
Να της γράψουν μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει με την μέση της.
Οτι θες για θέματα μέσης να με πάρεις τηλεφωνο.
Τα έχω δοκιμάσει όλα.....
Να Μην παει σε χειροπρακτικούς
Να μην παιρνει πολλά αντιφλεγμονώδη.
Να μην ακούει τον καθέναν.
Να μην πάψει να κινείται.....και ας πονάει.
Να ξεκινήσει να γυμνάζει την μέση της .
Να χάσει βάρος .
Να παει σε καλό νευροχειρούργο με την μαγνητική για να ξέρει ακριβώς τι έχει.
Να εχει υπομονή...
Ζήτω στα λαμόγια που μας γδέρνουν ανεξέλεγκτα. Πήγαμε με τη γυναίκα μου σε ορθοπεδικό για τη μέση της. Μας γράφει ακτινογραφία και στο χαρτί έγραφε ποσό 6€ και κάτι με συμμετοχή 1€ και κάτι. Πάμε να την βγάλουμε σε ιδιωτικό ακτινολογικό που βρισκόταν κοντά στον ορθοπεδικό και μας λένε ότι κοστίζει 30€. Ρώτησα γιατί και μου το δικαιολόγησε ότι βγάζουν ψηφιακή ακτινογραφία και αυτή δεν δικαιολογείται! Και το καλύτερο; Κράτησαν και το χαρτί του γιατρού... (βέβαια δεν με άφησε η γυναίκα μου να το ζητήσω πίσω)...