άμα έχεις άυλη να σου γράψω τα βιαγκραΤύλιξε μου σε μια λαδόκολλα το 2 και το 4.
άμα έχεις άυλη να σου γράψω τα βιαγκραΤύλιξε μου σε μια λαδόκολλα το 2 και το 4.
Άμα δεν ήσουν παπάρας θα σου έγραφα το κτήμα.άμα έχεις άυλη να σου γράψω τα βιαγκρα
ποιο λες αυτο το ποτιστικο περιφραγμενο 70 στρεματα με τα ξινα?Άμα δεν ήσουν παπάρας θα σου έγραφα το κτήμα.
Περαστικά Αλέξανδρε!Όσα Apotel είχα σπίτι τελείωσαν πάντως...
Δεν έχω πιεί σταγόνα,δεν φάει ούτε κοψιδι ακόμα Γιάννη.
Το μικρό με τις συκιές,να έχεις και παρέα.ποιο λες αυτο το ποτιστικο περιφραγμενο 70 στρεματα με τα ξινα?
η το αλλο που σ αφησε οταν τα τιναξε η θεια σου??? με το πετροχτιστο και την πομονα?
Γιατί άμα σου στείλουμε το 1 το 3 και το 5 θα σου κακοπέσει;Τύλιξε μου σε μια λαδόκολλα το 2 και το 4.
αχνε καλε θα φερω και το χρηστο να γινουμε πολλεςΤο μικρό με τις συκιές,να έχεις και παρέα.
θα του πεσει σκετο και δε θα του ξανασηκωθειΓιατί άμα σου στείλουμε το 1 το 3 και το 5 θα σου κακοπέσει;
Όχι άλλα ήθελα να παλέψω λίγο.Γιατί άμα σου στείλουμε το 1 το 3 και το 5 θα σου κακοπέσει;
Σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις εσύ σαν γιατρόςθα του πεσει σκετο και δε θα του ξανασηκωθει
Δεν ξέρει από γυναικεία ανατομία Γιώργη...μπες αλλιώς για να σώσεις την παρτίδα
Και πηγάδι!Αυλή με κήπο μαζί......View attachment 47236
Ο Dr V νομίζω ότι εννοούσε άυλη συνταγογράφηση, ομως απ' ότι βλέπω, η αυλή και ο κήπος, είναι απείρως καλύτερα.Αυλή με κήπο μαζί......View attachment 47236
Είναι πολλοί που δεν κοιτάζουν καθόλου καθρέφτη και βγαίνουν. Έχουν γίνει πολλά έτσι. Το καλύτερο είναι, μια μικρή κόρνα να καταλάβει ο μπροστινός.Καλησπέρα σας, δεν είναι να οδηγάς όλοι οι χάροι παγανιά έχουν βγει και με μικρά παιδιά μέσα....Σήμερα άλλο περιστατικό, πήγαμε για μπαλίτσα και με αυτόν τον γνωστό που ήταν στο 5χ5 αντίπαλος ενώ γυρίζαμε είχα βγει να τον περάσω και έβγαινε ενώ ήμουν μισός δίπλα του....Πήγαμε σπίτι του και κοντεύαμε να πιαστούμε.Ούτε κατάλαβε την μαλακία που είχε κάνει, αηκώθηκα και έφυγα δεν είχε νόημα....Πάλι καλά που είχε και 2ο μέσα και είδε τι έγινε....Άμα δεν μπορείτε πηγαίντε με τα πόδια.
Πάτησα και τώρα νύχτα ήταν.Ούτε τα φώτα δεν είδε ο κύκλωπας....Ει
Είναι πολλοί που δεν κοιτάζουν καθόλου καθρέφτη και βγαίνουν. Έχουν γίνει πολλά έτσι. Το καλύτερο είναι, μια μικρή κόρνα να καταλάβει ο μπροστινός.
χτυπαει η καρδια μου δυνατα καπ καπ καπ????Ούτε τα φώτα δεν είδε ο κύκλωπας....