Είσαι Αθήνα?Καλησπέρα!
Αυτό είναι που λει... του πέταξε τα πρέκια....
Δεν βλέπω να φτάνει τα 43!!!Λέγε που να τις στείλω....View attachment 48761
Ανέβασε τες τον Οκτώβριο στις ΦασσεςΛέγε που να τις στείλω....View attachment 48761
Εφέτος έχω σκοπό να ανεβάσω κλαρίνο....αν μου κάτσει έχει να γίνει πανηγύρι....κάθε βράδυ...Ανέβασε τες τον Οκτώβριο στις Φασσες![]()
Ναι, τι έγινε;Είσαι Αθήνα?
Είμαι ΧαλκίδαΝαι, τι έγινε;
Δεν Θέλω να τον δω αυτόν, μου βαράει Όλα τα πουλιά!Ατύχησες,να βρεθείς με τον @DimDre τότε!![]()
Πάλι μπιστολι στο κυνήγι εντός και εκτός Ελλάδας για γυναικοδουλειές; Ποια φορά θα είναι; Η 20η; Το έχεις σύστημα μου φαίνεται...Ανέβασε τες τον Οκτώβριο στις Φασσες![]()
Αφήστε τις Χαλκιδες και κανονιστε τον χειμώνα να πάμε Ιερεμία όλοι μαζί και να φάμε ελαφριά 10-12 κιλά κοψίδια ψημένα στο τζάκι στο κελι....Ατύχησες,να βρεθείς με τον @DimDre τότε!![]()
Υπερβολες.....Δεν Θέλω να τον δω αυτόν, μου βαράει Όλα τα πουλιά!
Σωστο σε βρίσκω!Αφήστε τις Χαλκιδες και κανονιστε τον χειμώνα να πάμε Ιερεμία όλοι μαζί και να φάμε ελαφριά 10-12 κιλά κοψίδια ψημένα στο τζάκι στο κελι....
Έχετε να φάτε judas priest φέτος...Θα στάζουν τα αυτιά σας μυαλά.Ουτε τσονια θα περνάνεΕφέτος έχω σκοπό να ανεβάσω κλαρίνο....αν μου κάτσει έχει να γίνει πανηγύρι....κάθε βράδυ...