ωπ! εδώ είμαστε!@DimDre 1η Ιούλη βλέπω δεύτερο γύρο από κλαρίνα; Χοροεσπερίδα;
Γεια σου κάπτεν, μας έλειψες!ωπ! εδώ είμαστε!
Ο κάπτεν μας έλειψε. Τα κλαρίνα οχι....... Τι μερα είναι 1 Ιουλίου ρε? Να δω αν με παίρνει να ψαρεψω απο 11 το βραδυ μεχρι 8 το πρωί.....Γεια σου κάπτεν, μας έλειψες!
Πωωωω ρε φίλε μου έτρεξαν τα σάλια!@Alex37 χθες έβαλαν μεζεδάκι τα παιδιά που πάμε μαζί για λαγο και μόλις έρχονταν τα πιάτα ειλικρινά σε θυμήθηκα. Το μενού ειχε: 2 λαγούς στιφαδο. Μια μοσχαροκεφαλη. Μοσχαρισιο συκώτι τυλιγμένο με αρνισια μπολια και ψημένο στη σούβλα
( θάνατος αυτο απλά θεϊκό ). Πατάτες , σαλάτες τυριά και 68 μπύρες για 11 ατομα. Μπλεξαμε λαγαδες, τσιχλαδες , γουρουναδες και πηγε το....τουφεκιδι συννεφο!!!!
Φρυγαδελια λέγονται Δημήτρη.Ωραιο τραπέζι κάνατε εκεί! Μακάρι να είχατε και την ντροπή του Κρίκελλου να σας χορεύει τσιφτετέλια πανω στο τραπέζι στα διαλείμματα γιατί την υπόλοιπη ώρα θα μίλαγε για τα θανατηφόρα biturbo.@Alex37 χθες έβαλαν μεζεδάκι τα παιδιά που πάμε μαζί για λαγο και μόλις έρχονταν τα πιάτα ειλικρινά σε θυμήθηκα. Το μενού ειχε: 2 λαγούς στιφαδο. Μια μοσχαροκεφαλη. Μοσχαρισιο συκώτι τυλιγμένο με αρνισια μπολια και ψημένο στη σούβλα
Ναι, κάπως έτσι θυμάμαι τα είπε το παιδί που τα έφτιαξε. Πεντανοστιμος μεζές αλλά όχι για πολλά πολλά με τόσο λιπος! Αν λες για τον συντοπίτη μου τον Χρηστο, άμα τον δω και χορεύει τσιφτετέλι θα έχει μπουγελο....Φρυγαδελια λέγονται Δημήτρη.Ωραιο τραπέζι κάνατε εκεί! Μακάρι να είχατε και την ντροπή του Κρίκελλου να σας χορεύει τσιφτετέλια πανω στο τραπέζι στα διαλείμματα γιατί την υπόλοιπη ώρα θα μίλαγε για τα θανατηφόρα biturbo.
37 βαθμοι τωρα το απογευμαΚαλησπέρα ,από τα ορεινά, κρύο και συννεφιά.
Όχι ρε συ δεν λέει για εμένα...Ναι, κάπως έτσι θυμάμαι τα είπε το παιδί που τα έφτιαξε. Πεντανοστιμος μεζές αλλά όχι για πολλά πολλά με τόσο λιπος! Αν λες για τον συντοπίτη μου τον Χρηστο, άμα τον δω και χορεύει τσιφτετέλι θα έχει μπουγελο....
Άντε τώρα να έχεις κόρη και να σκάσει αυτό...
Ωραιος
Και όμως γυρίζει ! Καλησπέρα παιδιά.Καλησπέρα σας!
Άμα ανέβει ο Χρήστος στο τραπέζι θα το πάει 3 μέτρα κάτω.Αν λες για τον συντοπίτη μου τον Χρηστο,
Ειναι βαριά τα κάκαλα εεε τα κόκκαλα!!!Άμα ανέβει ο Χρήστος στο τραπέζι θα το πάει 3 μέτρα κάτω.