Καλημερες!
Παναγιώτη, το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ εδώ δυστυχώς !!! Από το Δεκέμβρη που έφυγε ο φίλος μας ο Βίκτωρας, άλλοι 4-5, φίλοι ή απλώς γνωστοί μου, έχουν φύγει μέχρι τώρα ... Αυτής της ηλικιακής ομάδας (50-60) ...Πηγα να αναψω ενα καντηλακι στο νεκροταφειο του χωριου και πως μου ηρθε να κανω μια βολτα μεσα στα μνηματα...
Επαθα , οταν διαπιστωσα οτι πολλοι γνωστοι ηλικιας 50 -60 που ειχα καιρο να δω και να χαιρετησω στον δρομο ηταν εκει...
Πολλα ατομα απο τους τελευταιους μηνες του 2021 ως και τωρα...
Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας να δεις τι γίνεται με τον καρκίνοΚαλό μεσημέρι, καλή συνέχεια σε όλους ...
Παναγιώτη, το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ εδώ δυστυχώς !!! Από το Δεκέμβρη που έφυγε ο φίλος μας ο Βίκτωρας, άλλοι 4-5, φίλοι ή απλώς γνωστοί μου, έχουν φύγει μέχρι τώρα ... Αυτής της ηλικιακής ομάδας (50-60) ...
Έχεις καμιά ιδέα Johnny πώς μπορεί να απομακρύνει κάποιος δηλητήρια από φρούτα και λαχανικά ;Στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας να δεις τι γίνεται με τον καρκίνο
Κόβεις τα λαχανικά απλά.πώς μπορεί να απομακρύνει κάποιος δηλητήρια από φρούτα και λαχανικά ;
Και εγώ σε αυτήν θα πήγαινα καρφί για συνέντευξη.Καποτε έμπαιναν στα κωλομπαρα, πλήρωναν και έλεγαν τον πόνο τους.Τωρα πληρώνουν για να ακούνε τον πόνο των κοριτσιών.
Κάτσε κάτω ! Ο Βασίλης που ξέρει τι θα πει πόνος στη μέση γελάει.......Καλησπέρα κιόλας
Γεμίζοντας μπαταρίες για Manowar.
Μακάρι να ερχόταν σήμερα.Με την πρώτη καλαμιά από γκέτα θα μάθαινε Γιαπωνέζικα.Κάτσε κάτω ! Ο Βασίλης που ξέρει τι θα πει πόνος στη μέση γελάει.......