Γεια σου Τζιμάρα, λέει και του μπουγά του πλανητάρχη!Η Αννούλα πρέπει να λέει πολλά "τραγούδια"
Γεια σου Τζιμάρα, λέει και του μπουγά του πλανητάρχη!Η Αννούλα πρέπει να λέει πολλά "τραγούδια"
Εγώ νομίζω ότι λέει το σπρώξε έχω κόντρα το ντουβαρι!λέει και του μπουγά του πλανητάρχη!
Εσύ δεν ξέρεις από μουσική μην πετάγεσαιΚαλησπέρα παίδες.
Εγώ νομίζω ότι λέει το σπρώξε έχω κόντρα το ντουβαρι!
Από καλή μουσική, εννοείς Γιώργο, γιατί κάτι ντάμπα-ντούμπα τ' ακούει !Εσύ δεν ξέρεις από μουσική μην πετάγεσαι
Ας ελπίσουμε ότι κουράστηκε πολύ στην οικοδομή σήμερα και δεν έχει όρεξη, μήπως πέσουμε στα μαλακά όταν απαντήσει για την προσβολή που γράψαμε για τα γούστα του ΣπύροΑπό καλή μουσική, εννοείς Γιώργο, γιατί κάτι ντάμπα-ντούμπα τ' ακούει !
Σε άκουσεΗ Αννούλα πρέπει να λέει πολλά "τραγούδια"
Σε άκουσε κ σέναΚαλησπέρα παίδες.
Εγώ νομίζω ότι λέει το σπρώξε έχω κόντρα το ντουβαρι!
Αυτός με το κλαρίνο τη δείχνει κ μας κοιτά με νόημα(κλαρίνο)Περαστικά @DimDre ! View attachment 50772
Σε άκουσε
Ακούει αλλά δεν ακούγεταιΣε άκουσε κ σένα
Θέλει δίσκοΑκούει αλλά δεν ακούγεται
Πάει το πατινάρισμα σύννεφο
Δίσκο που να τραγουδάει η Αλεξίου και αυτή απλά να ανοιγοκλείνει το στόμαΘέλει δίσκο
Φοοοοοβερη η ΑλεξίουΔίσκο που να τραγουδάει η Αλεξίου και αυτή απλά να ανοιγοκλείνει το στόμα
Σε εχουνε μπαναρει η Τούρκοι!Μια ώρα παλεύω να μπω στο ΑΤΑ αρμς κ δε μ'αφηνει ,οθοραιζντ περσόνελ ονλυ μι γραφ