Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως σήμερα ομολόγησε και ο ίδιος πως αυτές οι τσίχλες της γνωστής περιοχής , ήταν σαν σπουργίτια.

Χουνταλα να κατσεις σπιτι κανα μηνα ακομα να παχυνουν λιγο... .buy. ΑΚου εκει ηταν σαν σπουργιτια κ δεν σου αρεσαν.....
Αμα σας ξαναπαρει τηλεφωνο να του πειτε... "εεεεεεεεε, Γιωργο δεν εχουν παχυνει ακομα, θα σε παρουμε την αλλη Κυριακη μαζι μας".sarcastic.
Ουουουουουουουου .yell at.

Χουνταλα να κατσεις σπιτι κανα μηνα ακομα να παχυνουν λιγο... .buy. ΑΚου εκει ηταν σαν σπουργιτια κ δεν σου αρεσαν.....
Αμα σας ξαναπαρει τηλεφωνο να του πειτε... "εεεεεεεεε, Γιωργο δεν εχουν παχυνει ακομα, θα σε παρουμε την αλλη Κυριακη μαζι μας".sarcastic.
Ουουουουουουουου .yell at.

Θα του προτείνω να πηγαίνουμε χωρίς όπλα .Θα κουβαλάμε σακιά με τροφή για τάισμα προς πάχυνση.

Ακομα τπτ παιδια ειμαι σε σκεψη το κεφαλι μου εχει γινει καζανι απο την μια σκεφτομαι m2 απο την αλλοι σκεφτομαι mp155 με καλες κριτικες και οχι πολλα λεφτα για πρωτο οπλο και τα υπολοιπα χρηματα να αγορασω τα πρωτα αναγκαια που θα χρειαστο σαν αρχη ,ειναι ολα μεσα στο κεφαλι ασε που θα φυγουν με ολα που πρεπει να πληρωσουμε ενα baikal 155 xaxaa

Καλησπέρα καρντάσια.
Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία που έκανα σε συνάδελφό μου από Ξάνθη. Στην Κομοτηνή δεν τα βρήκα. Επίσης δεν βρήκα ούτε στην Ξάνθη τα Mygra Beccaccia 34gr.

free upload pictures
Τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου Χρήστο...sarcastic.

Ενα bekatsa πρωτο κ δυο rc 6αρια αποθήκη....sarcastic.

.ha ha ha.Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νεο ημερολόγιο του 2016 .Θα συνοδεύεται από αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Λούπη σε πολύ προσωπικές στιγμές..asking.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους ενδιαφερόμενους ..guitar.

Τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου Χρήστο...sarcastic.

Ενα bekatsa πρωτο κ δυο rc 6αρια αποθήκη....sarcastic.

.big smile.
Τάσο μελετώ πολύ το φόρουμ :) και είπα να δοκιμάσω τα bekatsa για να τα δοκιμάσω στις κυρίες και τα RC αν τύχει να πάω για καμμιά φάσσα. Βέβαια αν βρω θηράματα .sarcastic. Δεν βρήκα σε Κομοτηνή-Ξάνθη τα Mygra Beccaccia 34gr...

.ha ha ha.Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νεο ημερολόγιο του 2016 .Θα συνοδεύεται από αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Λούπη σε πολύ προσωπικές στιγμές..asking.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους ενδιαφερόμενους ..guitar.
καλό βράδυ

Status
Not open for further replies.
Back