κι όταν γύρισα έφαγα την αγελάδα .banana.
Μερικές φορές μου αρέσεις που ομολογείς απο μόνος σου αυτά που δεν τα λέω εγώ ....

κι όταν γύρισα έφαγα την αγελάδα .banana.
ρε φίλε γιατί χάνεσαι και ξανάρχεσαι;; κόψιμο σ έπιασε;;;; .xm.Μερικές φορές μου αρέσεις που ομολογείς απο μόνος σου αυτά που δεν τα λέω εγώ ....![]()
Είμαι σαν τον άνεμο .Εχεις πρόβλημα ;ρε φίλε γιατί χάνεσαι και ξανάρχεσαι;; κόψιμο σ έπιασε;;;; .xm.
με τον άνεμο όχιΕίμαι σαν τον άνεμο .Εχεις πρόβλημα ;
με τον άνεμο όχι![]()
Περαστικα εύχομαι στην κορούλα σου Ευριπίδη και καλή επιτυχία στον μικρο.καλησπερα σας .αργησα να μπω σημερα διοτι πρωι δουλειτσα και απογευμα αναπνευστικα προβληματα με τη μεγαλη κορη.στο ενδιαμεσο ειχα και τον μικρο που εγραφε για lower.τωρα ηρεμησα λιγο εστω κι αργα
Ευχομαι γρήγορα περαστικα στην κόρη και καλή επιτυχια στον μικρο κυνηγοκαλησπερα σας .αργησα να μπω σημερα διοτι πρωι δουλειτσα και απογευμα αναπνευστικα προβληματα με τη μεγαλη κορη.στο ενδιαμεσο ειχα και τον μικρο που εγραφε για lower.τωρα ηρεμησα λιγο εστω κι αργα
ναι χρηστο ξεκινησε 6 μηνων και μειναμε αρκετο καιρο νοσ.γιατι ητανε βαρυ και την ταλαιπωρουσε μεχρι 6 χρονων.μετα ελαφρια περιστατικα οχι πολυ συχνα.σημερα ομως εχει μπολικο πραμα.αν συν ετσι κι αυριο μαλλον θα την παω νοσοκομειοΕυριπίδη περαστικά στην κόρη σου. Έχει άσθμα; Καλά αποτελέσματα στον μικρό σου.
ναι χρηστο ξεκινησε 6 μηνων και μειναμε αρκετο καιρο νοσ.γιατι ητανε βαρυ και την ταλαιπωρουσε μεχρι 6 χρονων.μετα ελαφρια περιστατικα οχι πολυ συχνα.σημερα ομως εχει μπολικο πραμα.αν συν ετσι κι αυριο μαλλον θα την παω νοσοκομειο