Καλημερα σας...τασουλη σου εχω θεμα το απογευμα....αρχισε να διαβαζεις τα κιταπια σου....δεν θα το βρεις με τιποτα δηλαδη.....Πολυχρονος ο ανηψιός Στελιο!!!
Του χρόνου με φλομπερακι![]()

Καλημερα σας...τασουλη σου εχω θεμα το απογευμα....αρχισε να διαβαζεις τα κιταπια σου....δεν θα το βρεις με τιποτα δηλαδη.....Πολυχρονος ο ανηψιός Στελιο!!!
Του χρόνου με φλομπερακι![]()
Να τις χαίρεστε Χρησταρα!!Προβλέπετε ότι θα σε ακολουθαν στα μπεκατσοτοπια...Στέλιο να χαίρεσαι τα ανίψια σου!
Για τα Χριστούγεννα που η μεγάλη (10 ετών) μου κόρη ζήτησε αυτό
![]()
και η μικρή (6 ετών) μου ζήτησε αυτό
![]()
χέστηκα εγώ από την χαρά μου!![]()
Δεν έχω κιτάπια..Ότι θυματε το μυαλόΚαλημερα σας...τασουλη σου εχω θεμα το απογευμα....αρχισε να διαβαζεις τα κιταπια σου....δεν θα το βρεις με τιποτα δηλαδη.....![]()
Δεν έχω κιτάπια..Ότι θυματε το μυαλό
Ωχ ωχ γύρευε τι πήγες και μου ξετρυπωσες πάλι...buy buy.![]()
Μπράβο ρε Χρήστο.να τις χαιρεσεΣτέλιο να χαίρεσαι τα ανίψια σου!
![]()
![]()
.buy buy..buy buy..buy buy.Χθες μετα την επιστροφη μου αρχισα να κανω ξερες επωμισεις για να ειμαι in touch...![]()
Περαστικά για τη κορη σου Ευριπίδη, καλη επιτυχία στκ μικρο.ναι χρηστο ξεκινησε 6 μηνων και μειναμε αρκετο καιρο νοσ.γιατι ητανε βαρυ και την ταλαιπωρουσε μεχρι 6 χρονων.μετα ελαφρια περιστατικα οχι πολυ συχνα.σημερα ομως εχει μπολικο πραμα.αν συν ετσι κι αυριο μαλλον θα την παω νοσοκομειο
Πολύχρονος ο ανιψιός σου Στελιο.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ευριπίδη, περαστικά στην κόρη σου.
Μια μέρα έλειψα από το γραφείο (Παρασκευή) και γίνεται της π....άνας το κάγκελο! Να δω πως θα τα βάλω πάλι σε μια σειρά!!!
Είχε γενέθλια (10) και ο μικρός μου ανιψιός χθες, και του πήγα το δώρο που ήθελε ...
... και μόνο που δεν χέστηκε από τη χαρά του! Μπορεί και να κοιμήθηκε αγκαλιά μαζί του το βράδυ!!!
Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ... μοιάζει στο θείο του ....shoot.
![]()
Καλά να είμαστε, σε 3-4 χρόνια και θα δούμε ...
Μόνο που ... είναι αριστερόχειρας, και με δεξί κυρίαρχο μάτι, και φοβάμαι ότι θα έχουμε θέμα ...![]()
Χρηστο τα κοριτσια σου ειναι σε καλό δρομο!!!!!! .goodboy.Στέλιο να χαίρεσαι τα ανίψια σου!
![]()
![]()
Δεν καταλαβαινω τιποτα... Θελω να καψω την steelium optima high performance κανη μου....buy buy..buy buy..buy buy.
Τι προτιμάς; Σκοπευτήριο ή driven tsikla?![]()
Ευριπίδη περαστικά στην κορούλα σου και καλή επιτυχία στον υιό σου!καλησπερα σας .αργησα να μπω σημερα διοτι πρωι δουλειτσα και απογευμα αναπνευστικα προβληματα με τη μεγαλη κορη.στο ενδιαμεσο ειχα και τον μικρο που εγραφε για lower.τωρα ηρεμησα λιγο εστω κι αργα
Στέλιο πολύχρονος ο ανιψιός σου!
εσυ που θα σαι μάστορα;;Καλησπέρα και καλά να περάσετε![]()
Τριγύρω με μια βιντεοκάμερα.εσυ που θα σαι μάστορα;;