Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.
Έφαγα και εγώ 2 με γύρο απ όλα γιατί είχα 3 εβδομάδες να φάω από σουβλατζίδικο (το ξέρω αμαρτία να μην φάω τόσο καιρό απ έξω.yel.) και τώρα χτυπάω κάτι μαλαματίνες..beer.

Ωραία η μαλαματίνα ρε φίλε, αλλά μου πειράζει το στομάχι η ρουφιάνα....buy buy.

Πάνε πολλά χρόνια που ήμουνα στη Δράμα Φεβρουάριο μήνα.Ήπιαμε το σκασμό ένα βράδυ και την επόμενη που ήμουνα στη δουλειά μέχρι το απόγευμα έζησα ένα δράμα.
Από τότε έχω να ξαναπιιώ.Αν και ποτέ δεν μου άρεσαν κρασιά αυτού του είδους.Οχι μόνο δεν μου άρεσαν αλλά δεν τα θεωρούσα και κρασιά

Πάνε πολλά χρόνια που ήμουνα στη Δράμα Φεβρουάριο μήνα.Ήπιαμε το σκασμό ένα βράδυ και την επόμενη που ήμουνα στη δουλειά μέχρι το απόγευμα έζησα ένα δράμα.
Από τότε έχω να ξαναπιιώ.Αν και ποτέ δεν μου άρεσαν κρασιά αυτού του είδους.Οχι μόνο δεν μου άρεσαν αλλά δεν τα θεωρούσα και κρασιά
Εγώ πρώτη φορά ήπια στην Κομοτηνή τον Σεπτέμβριο το μισόλιτρο μπουκάλι μόνος.beer..goodboy., όσο έπινα ήταν όλα ωραία, μόλις σταμάτησα με έπιασε τρομερός στομαχόπονος, ήπια ένα χαμομηλάκι μετά θυμάμαι και έστρωσε το πράμα...

Ρε τι θα κανω εγω με σενα κ τον αλλο τον τιμωρο μου λες???? Πως μου βγηκατε στι στην πορεια....hit..hit..hit..cool.
Καλησπερα σε ολους,..

Υπομονή Άρη θα έρθει η ώρα και για τα παιδάκια!!!!!! Αλήθεια πόσα ονόματα έχεις τώρα τελευταία;;;;;;;;;;;

Κάποια στιγμή παραμιλάω λέγοντας "ήρθε ο Μάκης". Βγαίνω έξω βλέπω τι γίνεται και μπαίνοντας λέω "τελικά δεν ήρθε ο Μάκης. Απλά έξω αστράφτει! Δεν ήταν από φλας" .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back