λαμογιο πολυ νωρις φευγεις απο την δουλεια τελευταια....2 φορες αυτην την βδομαδα που εχω περασει 4 20 εχεις παρει πουλο.goodboy.καλησπέρα σας από τον photoman
λαμογιο πολυ νωρις φευγεις απο την δουλεια τελευταια....2 φορες αυτην την βδομαδα που εχω περασει 4 20 εχεις παρει πουλο.goodboy.
ασε τους χορους,γιατι θα σε χορεψει η κυρα λενη.victory.
Ρε τι θα κανω εγω με σενα κ τον αλλο τον τιμωρο μου λες???? Πως μου βγηκατε στι στην πορεια....hit..hit..hit..cool.Καλησπερα κυριοι... καλο μεσημερι...
Ωραία η μαλαματίνα ρε φίλε, αλλά μου πειράζει το στομάχι η ρουφιάνα....buy buy.και τώρα χτυπάω κάτι μαλαματίνες.
Ωραία η μαλαματίνα ρε φίλε, αλλά μου πειράζει το στομάχι η ρουφιάνα....buy buy.
ρε ξεφτίλα τι μου λεγες στο τηλ.;;;;; ότι θα διαβάζεις μόνο κ.λ.π.Καλησπέρα στην παρέα.
και τώρα χτυπάω κάτι μαλαματίνες.
Εγώ πρώτη φορά ήπια στην Κομοτηνή τον Σεπτέμβριο το μισόλιτρο μπουκάλι μόνος.goodboy., όσο έπινα ήταν όλα ωραία, μόλις σταμάτησα με έπιασε τρομερός στομαχόπονος, ήπια ένα χαμομηλάκι μετά θυμάμαι και έστρωσε το πράμα...Πάνε πολλά χρόνια που ήμουνα στη Δράμα Φεβρουάριο μήνα.Ήπιαμε το σκασμό ένα βράδυ και την επόμενη που ήμουνα στη δουλειά μέχρι το απόγευμα έζησα ένα δράμα.
Από τότε έχω να ξαναπιιώ.Αν και ποτέ δεν μου άρεσαν κρασιά αυτού του είδους.Οχι μόνο δεν μου άρεσαν αλλά δεν τα θεωρούσα και κρασιά
Θα περάσει από ιατρικό έλεγχο....lazy.τέλος πάντων η μαλαματίνα με σουρωτή είναι νέκταρ
Ρε τι θα κανω εγω με σενα κ τον αλλο τον τιμωρο μου λες???? Πως μου βγηκατε στι στην πορεια....hit..hit..hit..cool.
Καλησπερα σε ολους,..