στο καγκελο να κατσεις!!!Όμως επειδή είσαι τοιούτος, θα φροντίσω από την πέμπτη μέχρι το σαββατοκύριακο να γαμηθεί ο Δίας !
Παναγιωτη ενδεχεται η ενδειξη αυτη να υπαρχει ωστε να προσελκυει τους ομοεθνεις του....εμεις εδω δεν γνωριζουμε αυτη τηνΧθες ήταν στον δρόμο μπροστά μου ο ντελιβερας Αμπντουλάχ...
Παρατηρώ ότι γράφει halal
Αναρωτηθηκα που βρίσκουν κρέας από ζώα που έχουν πεθάνει με τη μέθοδο halal ?
Μέθοδος halal , αν δεν κάνω λάθος, είναι να μη σφάζεται το ζώο αλλά να του κόβεται η αρτηρία και να πεθαίνει σιγά σιγά από αιμορραγία ....
Το ερώτημα μου είναι , υπάρχουν σφαγεία στην Ελλάδα που θανατώνουν ζώα με αυτήν τη μέθοδο ;
Η προμηθεύονται κρέας από έξω;
Το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι παραπλάνηση.Παναγιωτη ενδεχεται η ενδειξη αυτη να υπαρχει ωστε να προσελκυει τους ομοεθνεις του....
Αύριο θα είμαι σίγουρα απέναντι από το κάγκελο .στο καγκελο να κατσεις!!!
Πολλά τα ξύδια θες να πείς...Καλημέρα σας κύριοι, καλό μήνα με υγεία και ταξίδια πολλά ταξίδια
Ναι αυτό, ο παλιοκορέκτορας τα ξύδια μου τα έκανε διόδιαΠολλά τα ξύδια θες να πείς...
Αν πιάσει η ευχή σου ποιος θα είναι ο τοιούτος ;Μέχρι προχθές που δεν ήμουνα εδώ έβρεχε συνέχεια και προχθές μάλιστα είπες ότι σας έπνιξε.
Όμως επειδή είσαι τοιούτος, θα φροντίσω από την πέμπτη μέχρι το σαββατοκύριακο να γαμηθεί ο Δίας !
Αν είναι αλήθεια και τον πάρουν χαμπάρι οι δικαιωματιστές να δεις τι θα γίνει !...Το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι παραπλάνηση.
Σκέφτηκα όμως και το άλλο : ότι αν είναι παραπλάνηση και τον πάρουν χαμπάρι , μπορεί να του κάνουν αυτουνου halal...
Το ρισκάρει;