Διέγραψε την, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και κατέβασε την ξανά από το play store. Μόλις πας να την ανοίξεις ζητάει το QR.Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βάλω το QR της άδειας στον Κενταυρο αλλα δε το δέχεται...συμβαίνει και σε εσάς?
Διέγραψε την, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και κατέβασε την ξανά από το play store. Μόλις πας να την ανοίξεις ζητάει το QR.Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να βάλω το QR της άδειας στον Κενταυρο αλλα δε το δέχεται...συμβαίνει και σε εσάς?
Πριν χρόνια σε ένα χωριό στον τρύγο ένα ζευγάρι και η πεθερά ο γαμπρός με βερμούδα παει μια Μελίσσα τον τσιμπάει στο εργαλείοΜια χαρα,πρηξιμο επιμενει
39 στα τζουμερκα ρε;Την καλησπέρα μου σε όλους.
Αν και φτάνουμε μια μικρή στάση να ξεμουδιάσει ο φίλος.
Ζέστη πάρα πολύ και αύριο αναμένονται 39αρια εδώ πάνω. Πάμε να πιάσουμε τα ποτάμια για να δροσιστούμε.
View attachment 89940
Πριν χρόνια σε ένα χωριό στον τρύγο ένα ζευγάρι και η πεθερά ο γαμπρός με βερμούδα παει μια Μελίσσα τον τσιμπάει στο εργαλείο
Πόνο κακο να χτυπιέται να οδύρεται
Πετάει τη βερμούδα με το βρακι
Παει η γυναίκα του εκεί τι να κάνει δεν ήξερε
Φωνάζει μάνα έλα έλα πονάει πολύ
Φτάνει η πεθερά του τι να δει αχ Θεέ πάρε τον πόνο και άσε το πρήξιμο
Καλά τα 39αρια δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Πρόπερσι ο μισός και παραπάνω Ιούλιος πήγε με θερμοκρασίες από 37 μισό μέχρι και 4039 στα τζουμερκα ρε;
Έλα τώρα θα δροσίσει φτιάξε καφέ.Φτάνω στο σπίτι κοιτάζω το θερμόμετρο 37 βαθμοί στις 5:30 . Αυτές τις μέρες λόγω νοτιοδυτικού δίνει
Αρχίσαμε...Την καλησπέρα μου σε όλους.
Αν και φτάνουμε μια μικρή στάση να ξεμουδιάσει ο φίλος.
Ζέστη πάρα πολύ και αύριο αναμένονται 39αρια εδώ πάνω. Πάμε να πιάσουμε τα ποτάμια για να δροσιστούμε.
View attachment 89940
Μήτσο εκεί πάνω είναι τις ακούωΑρχίσαμε...
σε χαιρετανεΜήτσο εκεί πάνω είναι τις ακούω
Εσυ σατυρε το μυαλό στα αγγούρια .σε χαιρετανε
Λύνω!Μήτσο εκεί πάνω είναι τις ακούω
Το έχω πάθει παλιά από σώμα καλοριφέρ που άνοιξε μια φέτα και έγινε χαμός στο σπίτι.... Έβαλα μυαλό τώρα και πρόσθεσα ανιχνευτή νερού στον συναγερμό... όχι ότι θα κάνω κάτι αν είμαι χιλιόμετρα μακριά αλλά ίσως κάτι προλάβω...Φευγω το πρωι μιας και πηρα αδεια
Περνω την οικογενεια να παμε κανα περιπατο
Γυρναω πριν κανα δυωρο
Πλυμηρισμενη κουζινα
Εσςκασε στην μεση το σωληνακι της μπαταριας του ζεστου νερου
Καταστραφηκαν εντελως οι παγκοι τα ερμαρια της κουζινας κλπ και οτι αλλο βραχηκε
Πανε τα μικρα για μπανιο με φωναζουν μπαμπα δεν εχει νερο
Ελεγχω το ντεποζιτο γεματο
Εκεγχω τον λεβητα του ζεστου αδειος
Καηκε το πιεστικο επειδη προφανως δουλευε ασταματητα λογο της διαρροης
Εκανα μπαι πας το πιεστικο για να χουμε νερο
Ολα κλειστα απο σημερα για να αρχισω να τα φτιαχνω οποταν
Δοξα Τον Θεο
Οτο εγινε εγινε , ζημια ζημια, μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα
Το πιεστικο θα βρω ενα κινεζικο να το αλλαξω μολις ανοιξουν
Απο βδομαδας
Για τους παγκους εχει Ο Θεος
Στις διακοπές κλείνω τα νερά από το ρολόι στο πεζοδρόμιο ,γι αυτόν τον λόγο.Το έχω πάθει παλιά από σώμα καλοριφέρ που άνοιξε μια φέτα και έγινε χαμός στο σπίτι.... Έβαλα μυαλό τώρα και πρόσθεσα ανιχνευτή νερού στον συναγερμό... όχι ότι θα κάνω κάτι αν είμαι χιλιόμετρα μακριά αλλά ίσως κάτι προλάβω...