καλημέρα φίλε μου … περίεργη ώρα για καλημέρα … πας η έρχεσαι ??Καλημέρα καλο μήνα
καλημέρα φίλε μου … περίεργη ώρα για καλημέρα … πας η έρχεσαι ??Καλημέρα καλο μήνα
Μόλις γύρισα από κάτω.καλημέρα φίλε μου … περίεργη ώρα για καλημέρα … πας η έρχεσαι ??
Αυτος πάντα περίεργες ωρες εμφανίζεται να τον ρουφάει και πότε να λέει καλήμερα και πότε καλησπέρα.καλημέρα φίλε μου … περίεργη ώρα για καλημέρα … πας η έρχεσαι ??
Στο πα. Εσύ ξέρεις να ζεις.
Σε πείραξε το λουκάνικο;;;;;;;;Καλημέρα σε όλους ,καλό ΣΚ και καλό μήνα
Με πονόκοιλο ,αναγούλα ,χαλια ύπνο και χαλια διάθεση σημερα.
Όχι απλά είναι ξανά γαστρεντερίτιδα δεύτερη φορά σε 15 μερες, αλλα τώρα .με πήρε για τα καλά.Σε πείραξε το λουκάνικο;;;;;;;;
ΠεραστικάΌχι απλά είναι ξανά γαστρεντερίτιδα δεύτερη φορά σε 15 μερες, αλλα τώρα .με πήρε για τα καλά.
Εχω 38 μισό πυρετό, έχω ξεπατωθεί στους εμετούς και τις διάρροιες . Πονάει το κορμί μου , αλλά περισσότερα τα πόδια , τα γόνατα και το κεφάλι μου . Δεν μπορώ να κάνω βήμα και να χω και το σκύλο να με τραβολογάει γιατί θέλει να πάμε για κυνήγι.
Και όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο χθες αργά το απόγευμα έπεσε σύρμα με δυνατή πληροφορία..
Ενυδάτωση και άσε τις πληροφορίες. Την άλλη βδομάδα αυτά. Πάρε ρε αμικο την γνώμη κάποιου ειδικούΌχι απλά είναι ξανά γαστρεντερίτιδα δεύτερη φορά σε 15 μερες, αλλα τώρα .με πήρε για τα καλά.
Εχω 38 μισό πυρετό, έχω ξεπατωθεί στους εμετούς και τις διάρροιες . Πονάει το κορμί μου , αλλά περισσότερα τα πόδια , τα γόνατα και το κεφάλι μου . Δεν μπορώ να κάνω βήμα και να χω και το σκύλο να με τραβολογάει γιατί θέλει να πάμε για κυνήγι.
Και όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο χθες αργά το απόγευμα έπεσε σύρμα με δυνατή πληροφορία..
Περαστικά μωρη καρακάξα!Όχι απλά είναι ξανά γαστρεντερίτιδα δεύτερη φορά σε 15 μερες, αλλα τώρα .με πήρε για τα καλά.
Περαστικα Δημητρη…αλλα τα λουκανικακια, επεξεργασμενα κρεατα κλπ, δεν ειναι πλεον για μας…Όχι απλά είναι ξανά γαστρεντερίτιδα δεύτερη φορά σε 15 μερες, αλλα τώρα .με πήρε για τα καλά.